Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Agar.io özellikle ilk çıktığı zamanlar oldukça popüler olmuştu. Agar.io Taktikleri herkes tarafından fazlaca aranmaya başlanmıştı. Biz de güncel kafa olarak Agar.io Taktikleri ve Hileleri 2017 başlıklı makaleyi yazmaya ve Agar.io Taktikleri ve Agar.io Hilelerini paylaşmaya karar verdik. İster agario diyin isterseniz agar.io her şekilde bağımlılık yapan bir oyun.

Nedir bu Agario ? Agario Hile Nasıl Yapılır ?
Mouse ile yuvarlak bir karaktere (hücre veya oyuncu diyeceğiz bundan sonra) oynanan basit bir web/browser tabanlı oyundur.

Agar.io Taktikleri

Agario-HileAslında oyunda uygulanabilecek şaşırtıcı derecede fazla ufak tefek taktik ve teknik var fakat bunları tarif edebilmek için çoğu zaman kütle (yani yuttuğunuz nokta sayısı) hesabı kullanacağımız için önce oyunun ayarlarından “Show mass” özelliğini açmamız anlatım açısından önemli (oyuna giriş ekranında yandaki dişli butonundan menüye ulaşabilirsiniz) 100-300’den küçük (çok düşük kütle)

Yapmanız gereken tek şey en hızlı şekilde noktaları toplayarak 100 seviyesine gelmeye çalışmak. Bu aşamada bölünerek (yani space/boşluk tuşunu kullanarak) daha hızlı toplamaya çalışmanız çok mantıklı değil, onun yerine tehlikeden uzak kalmaya çalışmak daha mantıklı.

Sizinde kendinizce Agario taktikleriniz varsa lütfen yorum olarak paylaşın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı