Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

6 Mart Antalyaspor Galatasaray maçı haftanın merak edilen ve beklenen karşılaşmalarından biri olarak literatürde yerini aldı. Mart ayının ilk haftasında oynanacak olan bu mücadele için her iki takımda çok iyi hazırlandı. İzleyecek olanları futbola dair pek çok güzelliğin beklediği bu maçta Galatasaray konuk takım olarak Antalyaspor deplasmanında yer alacak. Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Antalyaspor'un sahasına çıkacak olan Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu. Sneijder, De Jong ve cezalı Podolski kadroda yer almadı. Antalyaspor ise bu durumu değerlendirmeye yönelik ne gibi çalışmalar yaptı 6 Mart 2017'de izleyeceğiz. Bununla birlikte Antalyaspor'da da Eto cezalı isim olarak yedek kulübesinde yer alacak.

Antalya - Galatasaray 6 Mart

6 Mart Antalyaspor Galatasaray Maçı

Antalyaspor'un kendi evinde oynayacağı bu karşılaşmada konuk takım olan Galatasaray'a karşı galibiyet isteyen Antalyaspor'un teknik anlamda nasıl bir strateji ortaya koyacağını ve başarılı olup olamayacağını göreceğiz. Genel olarak yorumlara bakıldığında Antalyaspor'un favori olarak gösterildiği bu maçta Galatasaray bakalım nasıl bir mücadele sergileyecek... Tudor bu maç için nasıl bir taktik uygulayacak, futbolcuların konumu ne olacak göreceğiz. Futbolcular için olduğu kadar Tudor içinde bir sınav niteliğinde olan Antalyaspor maçı merakla 6 Mart 2017 Pazartesi günü için merakla beklenen karşılaşmalardan biriydi.
    Antalyaspor Galatasaray Maçı Bilgileri
  • Lig : Süper Lig
  • Stadyum : Antalya Arena
  • Tarih : 6 Mart 2017
  • Saat : 20.00
  • Kanal : Bein Sports
  • İddaa Kodu : 148
Galatasaray deplasmanda galip gelerek Antalyaspor karşısından 3-2'lik bir skorla ayrıldı. Tudor ve futbolcular sonuçtan memnun.

6 Mart Antalyaspor Galatasaray maçı ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Antalya GS maçı ile ilgili 6 Mart 2017 tarihli bu konu altında fikrinizi beyan edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı