Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Arka Sokaklar yeni bölümü ile 31 Mart 2017 tarihinde ekranlarda olacak. Yıllar boyunca yayınlandığı süre zarfında hemen hemen her gün ekranlara gelen Arka Sokaklar 435.bölümün çekimleri tamamlandı. Dizi ekibi ve kamera arkasının çalışmaları ile hazırlanan ve yeni bölümden sahneler kullanılarak oluşturulan Arka Sokaklar 31 Mart fragmanı izleyenlerin beğenisini topluyor.

arka-sokaklar-435-bolum

Ekranlar ve sosyal medyada bir önceki bölümün devamını tanıtan fragman niteliğinde yayınlanan tanıtım filmi izleyenlerin merakını kısmende olsa gidermeyi başarıyor. Her bölümü aksiyon her bölümü heyecan dolu polisiye dizi de Şevket Çoruh ve Zafer Engin gibi hayran kitlesi olan isimlerin de reyting alanında etkisi büyük. Arka Sokaklar 435.bölüm fragmanı merak edenler, izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için yazımızın devamında bulunuyor.

Arka Sokaklar 435.Bölüm Fragmanı



Bakalım Arka Sokaklar 31 Mart bölümünde Rıza Baba ve ekibi Oktay kız kardeşinin güvenliğini sağlayabilecek mi... Arka Sokaklar 435.bölüm 31 Mart 2017 Perşembe akşamı yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyici karşısında olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı