Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet 1132.bölüm özeti dizinin yeni senesindeki ilk bölümlerinden birini tanıttı. Cuma günkü bölümden tüyolar aktaracak olan Beni Affet 1132.bölüm özeti aynı zamanda Beni Affet 3 Mart 2017 özeti olarak da biliniyor. Televizyonun günlük yapımlarından biri olan Beni Affet dizisi hafta içi her gün yeni bölümleri ile seyircilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gerek karakterleri gerekse kurgusu ile ilk bölümden itibaren sevilen ve ekranlarda beğeni toplayan başarılı proje Cuma günü 1132.bölümü ile yayınlanacak. Beni Affet 1132.bölüm özeti de bölümün hemen öncesinde seyircileri fikir ve bilgi sahibi yapacak. Pek çok dizi televizyon programından sıyrılan Beni Affet'in yeni bölümlerini kaçırmadan izleyen ve özetlerini de takip eden bir hayran kitlesi mevcut.

Beni-Affet-1132
Beni Affet 1132.Bölüm


Beni Affet 1132.Bölüm Özeti

Beni Affet 1132.bölümde olacakları seyirciye betimleyecek olan özet yakın zamanda paylaşılacak. Dizi ekibi tarafından yeni bölümlerden derlenip hazırlanan özet sosyal medyada ve ekranlarda merak edilen konulardan biri. Beni Affet dizisinin fragmanları yayınlanmadığından dolayı özetler ile tanıtımı yapılmaya devam ediliyor. Beni Affet 1132.bölüm özeti de yeni haftada Cuma günkü bölümü seyircilere tanıtacak 03.03.2017 Beni Affet özeti olarak literatürdeki yerini alıyor.

Beni Affet 1132.Bölümde Neler Olacak ?

Yaman ve Cüneyt’in karşı karşıya gelmesinden çekinen Melis, Elmas’la birlikte eve dönmeye razı olur. Ancak Cüneyt’in yanından ayrılmadan önce beklenmedik bir şey yapar. Cüneyt, Feride’nin gizlice bu tartışmayı izlediğini fark eder ve ona hesap sorar. Cüneyt sonunda Melis’in Yaman’ın kardeşi olduğunu öğrenir. Elmas ise Feride ve Cüneyt’in gizlice konuştuğunu görür.

Şahin, Ajda’yı şikâyetini geri çekmesi için ikna etmeye çalışır. Ancak Ajda buna karşılık Sevgi’nin, Şahin’den boşanmaya razı olmasını şart koşar. Ajda’nın saklandığı süre içinde Firdevs adına bir mağazadan alışveriş yaptığını öğrenen Bahar çok öfkelenir. Ardından çıkan tartışma Bahar ve Onur’un arasını iyice bozar.

Dizinin yeni bölüm özeti çıktığında bu başlık altındaki yerini almıştır.Sizler de Beni Affet 1132.bölüm özeti ile ilgili veya bölüme dair edindiğiniz bilgileri yorum kısmından bizlere yazabilir bilgi paylaşımı yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı