Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet 6 Mart özeti dizinin yeni haftadaki ilk bölümünden tüyolar ve ipuçları verecek. Beni Affet 1133.bölüm fragmanı yayınlanmadığı için dizinin tanıtımları özetler ile yapılıyor. Beni Affet 6 Mart 2017 özeti de 1133.bölümün özetine karşılık geliyor. İlk bölümünden itibaren gerek oyuncuları gerekse senaryosu ile kendine ait bir seyirci kitlesi oluşturan ve senelerdir ekranlara gelen Beni Affet yeni bölümü ile 6 Mart 2017 Pazartesi günü Star TV ekranlarında olacak.


Beni Affet 6 Mart

Beni Affet 6 Mart 2017 Özeti - Neler Olacak ?

Beni Affet'te heyecan bitmek bilmiyor. Dizinin yeni bölümünde karakterler arasında geçen diyaloglar oldukça dikkat çekici. Merak edenler ve okumak isteyenler için adeta gözlerde canlanan Beni Affet 6 Mart özeti yazımızın devamında bulunuyor.

Beni Affet 6 Mart 2017 Neler Olacak ? (1133.Bölüm Özeti)

Yaman ile Cüneyt'in kafa kafaya gelmesinden çekinen Melis, Elmas'la beraber eve dönmeye ikna olur. Fakat Cüneyt'in yanından ayrılmadan evvel beklenmedik bir şey yapar. Cüneyt, Feride'nin gizlice bu tartışmayı izlediğini fark eder ve ona hesap sorar. Cüneyt sonunda Melis'in Yaman'ın kardeşi olduğunu öğrenir. Elmas ise Feride ve Cüneyt'in gizlice konuştuğunu görür. Şahin, Ajda'yı şikayetini geri çekmesi için ikna etmeye çalışır. Ancak Ajda buna karşılık Sevgi'nin, Şahin'den boşanmaya razı olmasını şart koşar. Ajda'nın saklandığı süre içinde Firdevs adına bir mağazadan alışveriş yaptığını öğrenen Bahar çok öfkelenir. Ardından çıkan tartışma Bahar ve Onur'un arasını iyice bozar.

06.03.2017 Beni Affet Tüyoları

Beni Affet 6 Mart tüyoları ile ilgili çok fazla detaya inmeden söyleyebileceğimiz Melis ve Elmas arasında geçen diyaloglar izleyenleri şaşırtabilir. Aynı zamanda Elmas'ın Feride ve Cüneyt ile alakadar düşünceleri de bu bölümde ön plana çıkacak.

Sizlerde Beni Affet 1133.bölüme dair edindiğiniz ip uçlarını aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. Beni Affet dizisi hafta içi her gün yeni bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı