Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet 24 Mart özeti dizinin yeni haftadaki ilk bölümünden tüyolar ve ipuçları verecek. Beni Affet 1147.bölüm fragmanı yayınlanmadığı için dizinin tanıtımları özetler ile yapılıyor. Beni Affet 24 Mart 2017 özeti de 1147.bölümün özetine karşılık geliyor. İlk bölümünden itibaren gerek oyuncuları gerekse senaryosu ile kendine ait bir seyirci kitlesi oluşturan ve senelerdir ekranlara gelen Beni Affet yeni bölümü ile 24 Mart 2017 Cuma günü Star TV ekranlarında olacak.

Beni Affet 24 Mart

Beni Affet 24 Mart 2017 Özeti - Neler Olacak ?

Beni Affet'te heyecan bitmek bilmiyor. Dizinin yeni bölümünde karakterler arasında geçen diyaloglar oldukça dikkat çekici. Merak edenler ve okumak isteyenler için adeta gözlerde canlanan Beni Affet 24 Mart özeti yazımızın devamında bulunuyor.

Beni Affet 24 Mart 2017 Neler Olacak ? (1147.Bölüm Özeti)

Onur'un Bahara kötü davranması, bir anda ailenin ortasına bomba gibi düşerken, Şahin için “ailesiyle” bir araya gelmek için bir fırsattır bu. Ajda her hamlede Şahin'i sıkıştırmaktadır ve Şahin artık daha fazla dayanamaz ve gerçekleri olduğu gibi Sevgi'ye anlatır. “Sevgi, bizim bir evladımız” var diyerek başlayan bu macera her şeyi yerinden oynatacak bir olaya dönüşecektir.

24.03.2017 Beni Affet Tüyoları

Beni Affet 24 Mart fragmanı yerine özetlerle ve tüyolarla tanıtım yapılıyor. Günlük bir dizi olduğundan ötürü yukarıda yeni bölüme dair tüyoları verdik. Beni Affet 24 Mart bölümüne dair edindiğiniz bilgi ve tüyolar bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sizlerde Beni Affet 1147.bölüme dair edindiğiniz ip uçlarını aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. Beni Affet dizisi hafta içi her gün yeni bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı