Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Kanal D'nin sevilen ve beğeniyle izlenen talk show programı Beyaz Show 10 Mart 2017'de yeni bölümü ile ekranlarda olacak. 10 Mart 2017 Beyaz Show fragmanı izleyenlere programın yeni bölümünü tanıtacak. Uzun zamandır ekranlarda özlenen programda bu hafta bomba gibi konuklar yer alacak. Cuma akşamlarına renk katan Beyaz Show, Beyazıt Öztürk'ün başarılı sunumu ve eğlenceli konukları ile 10 Mart 2017'de Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Beyaz-Show-10-Mart

10 Mart Beyaz Show Fragmanı

Beyaz Show 10 Mart 2017 fragmanı yayınlandı. Yapım ekibince yeni bölüme dair gerek konukları gerekse konuları ele alarak derlenip hazırlanan fragman yine eğlenceli ve etkileyici bir tanıtım videosu olarak literatürde yer aldı. Merak edenler, izleyemeyenler ve izlemek isteyenler için Beyaz Show 10 Mart fragmanı yazımızın devamında yer alıyor.

Beyaz Show 10 Mart 2017 Fragmanı


Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; Türk rock müziğinin sevilen ismi Hayko Cepkin, “Tatlım Tatlım” filmiyle Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Aylin Kontente ve Fatih Artman konuk oluyor.

Beyaz Show 10 Mart ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum panelinden yazabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı