Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Cesur Yürek 21.bölüm fragmanı dizinin 16 Mart 2017 tarihli bölümüne dair bilgi aktaracak. Kısa zaman içerisinde Show TV ekranlarında kendi seyirci kitlesini oluşturmayı başaran yapım aksiyon, dram ve benzer bir çok unsuru senaryosunda barındırıyor. Oyuncu kadrosundan fragmanlarına kadar her açıdan beğenilen ve takip edilen Cesur Yürek 21.bölüm fragmanı dizi ekibi tarafından 16 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanacak bölümden sahnelerle derlenecek. Merak edenler, izleyemeyenler ve izlemek isteyenler için Cesur Yürek 21.bölüm fragmanı izleyici ile paylaşıldığında yazımızın devamında olacak.

Cesur-Yurek-9-Mart

Cesur Yürek 16 Mart 2017 Fragmanı

Cesur Yürek 21.bölüm fragmanı olarak da bilinen Cesur Yürek 16 Mart 2017 fragmanı hazırlık aşamasından sonra bu başlık altında olacak. Dizinin yeni bölüm çekimleri bitti. Ancak son düzenlemeler yapılıyor. Fragman yakın zamanda seyirciye sunulacak. Cesur Yürek en son yayınlanan fragmanı yazımızın devamında izleyebilirsiniz.

Cesur Yürek En Son Yayınlanan Fragman


Cesur Yürek dizisi yeni bölümleri ile her Perşembe saat 21.00'da Show Tv ekranlarında izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı