Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Evleneceksen Gel 2 Mart Neler Oldu konulu yazımızda olaylı geçen 2 mart 2017 Evleneceksen Gel programının özetini geçiyoruz. Bugün yine kavgalar, tartışmalar ardı ardına geldi.

Evleneceksen Gel bugün 3 erkeğin İzmir efe oynayarak kapışması ile başladı. Kazanan tabiki çıkmadı sadece eğlencesine bir dans gösterisiydi.

2 Mart 2017 tarihinin en önemli bombası Güzel'di. Güzel tartışmalarının odak noktasıydı. Gürkan ve Ece birbirini seviyor gibi gözüküyordu ama Gürkan hala Güzel'i sevdiğini söyleyince Ece sinir krizleri geçirdi. Neredeyse stüdyoyu terk ediyordu.

Evleneceksen Gel 2 Mart Neler Oldu

Ayağa kalktı ve "Ben gurursuz muyum" dedi. Gürkansa "Seviyorum derken o manada söylemedim" şeklinde çıkış yaptı fakat ama bütün stüdyo durumu eleştirdi.



Gürkan, Ece'ye ben seni Anneannen için seviyorum çok düzgün bir insan dedi.Güzel ile Gürkan kavga etti, Gürkan ile Ece birbirini seviyor fakat Güzel yüzünden kavga ettiler. Ece stüdyoyu terk etti. Çünkü Gürkan hala Güzel’i de seviyorum dedi ve stüdyo karıştı

Evleneceksen Gel Güzel Nereli diye biz de çok merak ediyoruz. Güzel ile Özkan birbirini tanıyacak. Gürkan bunu duyunca yıkıldı ve stüdyoyu terk etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı