Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Facebook Yavaşladı Çözüm başlıklı makalemizde siz Facebook ve Sosyal medya tutkunlarının devamlı derdi olan bir konuya Facebook Yavaşlamasına değineceğiz. Ara ara olan Facebook Yavaşlaması durumlarında akıllara gelen "Facebook Yavaşladı Çözüm Nedir?" sorusunun yanıtını güncel kafa ekibi olarak sizlere Facebook Yavaşladı Çözüm başlığı altında yazıyoruz.

Facebook Yavaşladı Çözüm 2017

Bu dönemlerde yoğun bir şekilde  internet sağlayıcısının bağlantı hızlarının düştüğünü görüyoruz. Hem mobil hem desktop bilgisayarlarda sosyal medya giriş hızları zaman zaman oldukça düşüyor. Özellikle sosyal medya sitelerine giriş ve çıkışların çok zor oluyır, yapılması gereken hiçbir şey yapılamıyor, iletişimde kalınamıyor, haberler okunamıyor hale geldi. Sosyal Medya insanları günümüzde teknoloji ve internet sayesinde gündeme bağlayan yegane olgudur. İletişim haktır. Sosyal medya iletişimi daha çok haktır. Sizler Facebook'a giremeyince bu durumlar yüzünden haliyle panik oluyorsunuz. Olmayın Sizlere Facebook Hızlandırma taktikleri de diyebileceğiniz bir takim facebook yavaşlama çözümleri üreteceğiz.


DNS ile Facebook Hızlandırma

Open DNS Adresleri ve Ayarları 
208.67.222.222
208.67.220.220
Verizon DNS Adresleri ve Ayarları  ( Facebook ve diğer sosyal medya ağları yavaşlayınca benim kullandığım servis)
4.2.2.1
4.2.2.2
SmartViper DNS Adresleri ve Ayarları 
208.76.50.50
208.76.51.51
Norton DNS Adresleri ve Ayarları 
198.153.192.1
198.153.194.1

Bize daha önceleri şu sorular gelmişti : "akşamları internet yavaşlıyor çözümü", "internet yavaşladığında ne yapılması gerekir"

Not : Akşam Facebook ve internet yavaşlamasının sebebi bazı altyapılarda TTNET , SuperOnline gibi servisler neredeyse interneti kısıyorlar.

1 yorum:

  1. Teşekkür ederim. Facebook son zamanlarda neredeyse donuyordu

    YanıtlaSil

Alt Kısım Reklam Alanı