Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

9 Mart 2017 Olympiakos Beşiktaş maçı Perşembe gününün merak edilen ve heyecanla beklenen mücadelelerinden biriydi. Türkiye temsilcimiz Beşiktaş 9 Mart 2017'de Olympiakos karşısında hünerlerini sergileyecek. Futbol takipçilerinin bildiği üzere Olympiakos daha önce Osmanlıspor'u mağlup etmişti. Perşembe günü ise karşısında BJK olacak. Olympiakos takımı Beşiktaş maçı için oldukça sıkı bir idman programı izledi. Aynı şekilde Beşiktaş'ta son antrenmanı deplasmanda yaptı.

Olympiakos-BJK-9-Mart

9 Mart 2017 Olympiakos Beşiktaş Maçı Saat Kaçta Başlayacak ?

Olympiakos Beşiktaş maçı 9 Mart 2017 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Olympiakos Beşiktaş maçı 9 Mart Perşembe akşamı saat 23.05'te başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Olympiakos Beşiktaş UEFA Kupası maçı heyecan seviyesi epeyce yüksek bir karşılaşmaya sahne olacak. UEFA Kupası son 16 turu maçında temsilcimiz Beşiktaş 9 Mart akşamı Yunanistan'ın güçlü ekibi Olympiakos ile deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş Avrupa kupalarında oynadığı son sekiz maçta bir defa mağlup oldu ancak bu maçların hiçbirinde kalesini gole kapatamadı. Tüm futbol seyircilerinin aklında mücadelenin canlı yayını hakkında soru işaretleri vardı. Beşiktaş Olympiakos maçı 9 Mart 2017 Perşembe günü saat 23.05'te TRT 1 kanalında yayınlanacak.

Karşılaşmada Beşiktaş konuk takım olarak yer alacak. Maç Karaiskakis Stadyumu'nda oynanacak. 9 Mart 2017 Olympiakos Beşiktaş maçının golleri ile ilgili detaylı bilgiler karşılaşmadan hemen sonra bu başlık altında yer alacaktır. O zaman kadar bir bilgi paylaşım platformu amaçlı yayınladığımız bu konuda maç kanalı, maç saati, oynandığı stadyum gibi bilgileri bulabilirsiniz. Ek olarak yorum platformundan edindiğiniz ekstra bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı