Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Online kafa topu oyunları internet üzerinde en çok oynanan oyunlardan biri. Multiplayer ve single olarak oynanabildiği gibi online olarak da oynanan kafa topu oyunları günden güne gelişiyor ve oyuncu kitlesini arttırıyor. Dolayısıyla online ortamda oynayan oyuncular rakiplerini yenerek ödül kazanıyor. Çoğu zaman altın olarak kazanılan ödüllerde altınlar ne kadar çok olursa oyunu o kadar geniş bir skalada oynayabiliyorsunuz. Yani pek çok özellik satın alabiliyor ve kullanabiliyorsunuz.

Android ve IOS cihazlarında da milyonlarca indirmeye ulaşan "Kafa Topu" oyunu aslında çok basit ve eğlenceli bir oyun. Bir kere başlayanın bir daha bırakamadığı ve zaman içerisinde el alışkanlığı ile ödüller kazandığı ve oyunun tadını çıkardığı zaman daha fazlası için hilelere de başvurulabilir. Online kafa topu hilesi yapmak aslında çok kolay.

Online-Kafa-Topu-Hileleri
Online Kafa Topu Oyunu


Kafa Topu Hilesi Nasıl Yapılır ?

Online kafa topu oyununda hile yapmanın iki çeşidi var biz burada herhangi bir dosya indirmeden altın kazanabileceğiniz küçük bir ipucundan bahsedeceğiz. Kafa topunun basit bir hilesi olan İlk açılışlarda bilgisayara karşı oynadığınız oyunda rakiplerinizi yenmek kolay olacaktır. Her yenmenizde altın kazanacaksınız. Bilgisayara karşı kafa topu oyunu bittikten sonra oyunu kapatıp tekrar açarsanız bu seriyi tekrar başlatmış olacaksınız. Ve bu döngü ile onlarca bedava altın kazanabilirsiniz.

Güncel Kafa Topu Hilesi

Yukarıda herhangi bir dosya indirmeden bir çok altın kazanabileceğiniz yöntemi sizlerle paylaştık. Bu yönteme ek olarak online kafa topu hilesi literatüründe bir de APK dosyası mevcut. Bu dosyayı indirip hile yapabilmeniz mümkün. Güncel kafa topu hileleri şuan için bu kadar. Ancak eklemek istedikleriniz olursa aşağıda yer alan yorum platformundan "Online Kafa Topu Hilesi" konusuna ek "Kafa Topu Altın Hilesi" veya "Kafa Topu Hileleri" gibi konuları da paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı