Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Survivor 22 Mart 2017 Çarşamba günü yeni bölümü ile Tv8 kanalında izleyicilerin karşısında olacak. Ekranların sevilen ve reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor 45.bölümü ile 22 Mart'ta ekranlarda olacak. 22 Mart Survivor fragmanı da programın bu bölümüne dair bilgi ve tüyolar aktaracak. Yarışmacılar arasında geçen diyaloglardan ve oyunlardan kareler kullanılarak derlenen tanıtım videosu haftanın en çok merak edilen fragmanlarından biri olarak literatürde yerini almış durumda. Dominik'te Survivor fırtınası 22 Mart'ta ekranlarda...

Survivor-Fragman-22-Mart

22 Mart Survivor Fragmanı

Fiziksel ve psikolojik koşullara rağmen ada hayatını sürdüren yarışmacılar oyunlarda da tam performans sergileyerek kazanmaya, galip gelmeye çalışıyorlar.

22 Mart 2017'de Survivor'da neler olacak diye merak edenlere yönelik derlenip hazırlanan özet niteliğindeki bu fragmanda en kritik sahneler ve merak uyandıran kareler mevcut. Yeni bölümden ipuçları aktaracak olan tanıtım videosu akıllarda oluşan pek çok soru işaretini de gidermiş olacak. Survivor 22 Mart fragmanı izleyemeyenler, merak edenler ve izlemek isteyenler için paylaşıldığında yazımızın devamında yerini alacak. 2017 Survivor son fragmanı bu başlık altında sizlerle. Konuya dair güncel fragman çıktığında ilk kez bu başlık altında seyredebilirsiniz.

Survivor 22 Mart 2017 Fragmanı (45.Bölüm)



22.03.2017 Survivor fragmanı bir çok soru işaretini de gidermiş olacak. Programın yeni bölümüne dair edindiğiniz bilgileri paylaşabilmeniz açısından ve fikir alış-verişi yapabilmeniz açısından programdan önce oluşturduğumuz bu yayınların altında yer alan yorum kısmından görüş ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Guncelkafa'da Survivor fragmanlarını "Survivor" kategorisinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı