Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

2017 Survivor Sedat yarışmanın Ünlüler Takımı üyelerinden biri. İlk günden itibaren hırsı, azmi ve kazanma isteği ile gerek oyunlarda gerekse ada hayatında dikkat çeken Survivor Sedat yarışmanın başarılı isimlerinden biri. Survivor'a hazır bir şekilde gelen, psikolojik ve fizyolojik olarak da yaşantısıyla ada hayatına adapte olan Survivor Sedat, 2017 Survivor yarışmasının beğenilen yarışmacılarından biri olarak literatürde yerini alıyor.

Survivor-Sedat

Çılgın Sedat Kimdir ?

Gerçek ismi ile Sedat Kapurtu olan 2017 Survivor yarışmacısı ile ilgili merak edilen bilgilerin bulunduğu ve "Survivor Sedat Kimdir ?" diye merak edenlere yönelik bu içerikte Sedat Kapurtu'ya dair biyografik bilgileri bulabilirsiniz.

Müzik dünyasının eğlenceli isimlerinden biri olan Sedat Kapurtu yaygın olarak bilinen adıyla Çılgın Sedat, Survivor macerasını iddialı bir şekilde sürdürüyor. Zaman zaman takım arkadaşlarıyla yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen ve performansıyla başarılı bir izlenim yaratan Sedat Kapurtlu'nun Survivor öncesinde neler yaptığı da merak ediliyor. Peki, Sedat Kapurtlu kimdir ? Kaç yaşındadır? İşte, hakkında merak edilenler!

Çılgın Sedat olarak tanınan Sedat Kapurtu 1973'te İstanbul'da doğdu. 44 yaşındaki şarkıcı aslen Sivaslıdır. Sedat Kapurtu 16-17 yaşlarındayken mahalle arasında futbol oynadı. Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde eğitim aldıktan sonra şan eğitimi aldı. Müziğe Tar ve cümbüş ile başladı. Bağlama, davul, bateri, klavye ve kanun çalabilen Sedat Kapurtu yıllarca karate, kickbox ve tekvando sporlarıyla ilgilendi. 1 Eylül 2008 tarihinde Zeytinburnuspor'da profesyonel futbolculuğa başladı ve 1 Temmuz 2011'te futbola veda etti. 2005 yılında Özlem Kapurtu ile evlenen Çılgın Sedat iki erkek çocuk babasıdır.

Survivor Sedat Kimdir - Biyografisi ile ilgili eklemek istediklerinizi ve Survivor performansı ile ilgili düşüncelerinizi de yorum bölümünden yazabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı