Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Günlük burç yorumları 5 Aralık 2017


5-aralik-burc-yorumlari

5 Aralık burç yorumları belli oldu!


Yay Burcu

5 Aralık'ta doğan ve yay burcu olarak kabul edilen kişiler için bugün huzursuz bir gün olabilir. Diğerleri gerçek arzularını ve duygularını ifade etmekten çekinirken, nadiren bu probleme sahipsinizdir. Başkalarına ne istediğinizi hızlı bir şekilde söyleyebilir ve yorulmadan çalışarak belirlediğiniz hedeflere ulaşabilirsiniz. Çok değişken iddialar ve bazı şeyleri kanıtlama peşine düşebilirsiniz. Yaşamın her alanında dürüstlüğe değer veriyorsunuz, bu da yakın ilişkilerinizde sizi daha güçlü hale getiriyor.

Koç Burcu

Girişimlerinizde ortak bulmaya ve fikir alış-verişi yapmaya özen gösterin. Sosyal hayatta sıkılmayacağınız ve etrafınızın dolu olacağı bir gün olacak. Ancak hiperaktif bir gün sizleri bekliyor...

Boğa Burcu

İş hayatınızda beklentilerinizin ve arzularınız karşılanacağı bir hafta olacak. Haftanın ilk günü olması sebebiyle sabırsız davranabilirsiniz. Ancak hafta sonunu beklemeli, hızlı kararlar verirken daha çok düşünmelisiniz.

İkizler Burcu

Özel hayatınızdaki gelişmeler yüzünüzü güldürecek. Kendinizi mutlu ve enerjik hissedeceksiniz. Bu hafta sizin haftanız diyebiliriz.

Yengeç Burcu

Gergin zamanlar geçirebilir, huzursuz olabilirsiniz. Ancak aileniz ve yakın dostlarınızla birlikteyken huzur bulacaksınız. Olabildiğince yoğun insan topluluklarından kaçınmaya çalışın.

Aslan Burcu

Özel hayatınızda fikirlerinizi paylaştığınız kişi size direnebilir ancak siz onu ikna etmek için bir tık daha fazla çabalamalısınız. İstediğinize kavuşacaksınız.

Başak Burcu

İçten içe agresif olabilirsiniz. Dikkatiniz dağını olabilir, iş hayatınızda kararlarınızı verirken iki kere düşünmelisiniz.

Terazi Burcu

Ailenize karşı daha hoşgörülü davranmalısınız. Sabırsızlıkla geçecek bir hafta sizi bekliyor. Kendinize bir hobi edinmelisiniz.

Oğlan Burcu

İş dünyasında yeni fırsat kapıları sizler için açılacak. Parasal mevzular üzerine mesai yapacaksınız.

Kova Burcu

Yoğun bir hafta sizi bekliyor. Seyehat veya ziyaret için uzun bir yol planı yapmanız gerekebilir.

Balık Burcu

Bugün, içten içe kurduğunuz bazı şeyler için fırsat bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi yazarak plan yapmalısınız. İş hayatında hızlı karar vermekten kaçının.


05.12.2017 burç yorumları Güncel Kafa'da yayınlandı. Görüş ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı