Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Cuma günü ekranlara gelecek olan Beni Affet 539.bölüm dizinin özeti ile tanıtıldı. 11 Nisan 2014 tarihindeki bölümün tanıtımı da diğer bölümler gibi özet ile yapılmakta. Sosyal medya ve ekranlarda merak edilen dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak olan en heyecanlı bölümlerden biri olacak. Beni Affet 539.bölüm özeti akıllarda oluşan pek çok suale de yanıt olacak. Dizinin fragmanı yayınlanmadığından dolayı Beni Affet 11 Nisan özeti olarak da bilinen tanıtım paylaşıldığında yazımızın devamındaki yerini alacak.

Beni-Affet

Beni Affet 539.Bölüm Özeti

Beni Affet 539.bölümde olacakları seyirciye betimleyecek olan özet yakın zamanda paylaşılacak. Dizi ekibi tarafından yeni bölümlerden derlenip hazırlanan özet sosyal medyada ve ekranlarda merak edilen konulardan biri. Beni Affet dizisinin fragmanları yayınlanmadığından dolayı özetler ile tanıtımı yapılmaya devam ediliyor. Beni Affet 539.bölüm özeti de yeni haftada Cuma günkü bölümü seyircilere tanıtacak özet olarak literatürdeki yerini alıyor.

Beni Affet Özet

Beni Affet 539.bölümde Yangında öldüklerini öğrendiği ailesinin mezarını ziyaret eden Feride için ailesini bulma serüveni başlamadan son bulmuştur. Cüneyt'te Dilek ve Feride'nin acısını paylaşırken, mezarda yatanların gerçekten Feride'nin ailesi olup olmadığını öğrenmek için yasal süreç başlatır. Bu sırada sahte baba Hilmi'yle uğraşan Eylül, farkında olmadan büyük bir koz verir.
Bahar ve Kemal, edindikleri bilgileri kullanarak Sevgi'ye hamile raporunu kimin aldığını bulmaya çalışırken, Bahar Kemal'e babasıyla ilgili şüphelerinden bahseder. Leyla'nın nerede olduğunu öğrenen Sait Umut'un ağzını ararken, Cesur, Şebnem ve Şahin'in gittiğini öğrenerek küplere biner.

Dizinin yeni bölüm özeti çıktığında bu başlık altındaki yerini alacaktır. O zamana kadar Beni Affet 539.bölüm özeti ile ilgili veya bölüme dair edindiğiniz bilgileri yorum kısmından bizlere yazabilir bilgi paylaşımı yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı