Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Arkadaşım Hoşgeldin'in Bülent Ersoy'lu bölümü, Arkadaşım Hoşgeldin 2015 Yılbaşı Özel 31 Aralık akşamı ekranlarda sevenleri ile buluşacak.

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran komedi programı Arkadaşım Hoşgeldin yeni yıla girerken çok özel konularla ve konuklarla ekranları başındaki izleyicilerine merhaba diyecek. Komedi Dükkanı'nın starı Tolga Çevik'in doğaçlama performansı ve özel konukları ile unutulmaz bölümlerden birine daha imza atacak olan Arkadaşım Hoşgeldin'in yılbaşı özel bölümünün çekimleri tamamlandı. Diva yani Bülent Ersoy'un konuk olarak yer aldığı 2015 programından bir fotoğraf karesi sosyal medyada takipçilerle paylaşıldı. Oldukça beğenilen fotoğraf programın bu bölümü için seyircileri daha da heyecanlandırdı. Sabırsız bekleyişin şimdiden başladığı Arkadaşım Hoşgeldin yılbaşı özel bölümü 31 Aralık 2014 akşamı ekranlarda olacak. Yeni yıla gülerek ve eğlenerek girmek isteyenler için ideal bir program olan Komedi Dükkanı Arkadaşım Hoşgeldin yılbaşı özel Kanal D ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

2015 Arkadaşım Hoşgeldin Tanıtım Fotoğrafı ;
Arkadasim-Hosgeldin-Yilbasi-Bulent-Ersoy

Arkadaşım Hoşgeldin Yılbaşı Özel Kanal D ekranların 31 Aralık 2014 Çarşamba akşamı yayınlanacak. Kanal D'nin yılbaşı programlarından biri olarak seyirci ile paylaşılacak.

1 yorum:

  1. Bülent Ersoy gelecek diye lagaguga yapanlar siz izlemeyin yılbaşı gecesi Arkadaşım Hoşgeldin'i biz izleriz sizin izlemenize ihtiyacımız yok. Siz gidin yılbaşı gecesi O Tarz Benim filan izleyin. İsterseniz bu yorumumdan dolayı bana küfür edin hiç umurumda olmazsınız bunu da bilin. Ha yorumumda sizi kıracak bir şey söylemiyorum saygı da duyarım size. İzlediğiniz ve yılbaşında sırf Bülent Ersoy var diye başka programlara bakacaksınız bunu da biliyorum ve saygı duyuyorum ama lütfen sizden rica ediyorum Arkadaşım Hoşgeldin'i izleyenlere de biraz saygınız olsun. Onların ne kadar kırıldığını unutmayın kırıcı ve saygısızca yapılan yorumlara.

    YanıtlaSil

Alt Kısım Reklam Alanı