Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Dünya çapında ses getiren başarılı dizi Teen Wolf yeni sezona bomba gibi başladı. Birbirinden heyecanlı bölümlerle izleyicileri ekranlara bağlamaya devam ediyor. Scott ve arkadaşlarının fantastik maceraları aksiyon dolu bir şekilde sürüyor. Teen Wolf 5.sezon 4.bölüm fragmanı ile dizinin yeni bölümünü hiç vakit kaybetmeden tanıtan dizi ekibi seyircilerin takdirini kazandı. Takipçilerin bildiği üzere geçtiğimiz bölümde "Kanima" diye adlandırılan bir yaratıkla uğraşan kahramanlarımız bu konuyu neticelendirdi ancak bu sırada kendilerini yeni bir kurgunun içerisinde buldular.

Teen Wolf 5.Sezon 4.Bolum
Teen Wolf

Teen Wolf 5.sezon 4.bölümde neler olacak diye merak edenlere yönelik derlenip hazırlanan bölüm tanıtımı seyircilerle paylaşıldı ve oldukça heyecanlı olan bu fragman bölümden tüyolar verdi. Yine aksiyon ve macera dolu bir bölüm bizleri bekliyor. Teen Wolf 5.sezon 4.bölüm fragmanı izleyemeyenler veya yeniden izlemek isteyenler için yazımızın devamında yerini aldı.

Teen Wolf 5.Sezon 4.Bölüm Fragman

Genç Kurt 5.sezon 4.bölüm fragmanı olarak da bilinen tanıtım Türkiye'de de oldukça popüler bir hale geldi. Dizinin yeni haftasında yaşanacak olaylarla ilgili ipucu veren tanıtım sosyal medyada da konuşulan ve bölüme dair yorumlar yapılan bir fragman haline geldi.

Teen Wolf 5.Sezon 4.Bölüm Fragmanı


Dizinin yeni bölümü "Condition Terminal" olarak adlandırıldı. Yine Stiles ve Scott'ın ön planda yer alacağı bir bölüm. Teen Wolf 5.sezon 4.bölümüne dair edindiğiniz tüyoları bizlere yazabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Teen Wolf'un bir önceki bölümü harikaydı. Yeni haftanın fragmanı süper olmuş. Beklemedeyim.

    YanıtlaSil

Alt Kısım Reklam Alanı