Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet dizisi hafta sonundan önceki son bölümü ile akıllarda pek çok soru işareti ile 895.bölümünü sonlandırmıştı. Ancak dizinin yeni bölümüne dair paylaşılan Beni Affet 896.bölüm özeti bir çok açıdan akıllardaki bu soru işaretlerine cevap oldu diyebiliriz. Karakterlerin kendi aralarındaki diyalogları ve olayların farklı yönlerde gelişmesi Beni Affet 896.bölümü beklemede merak uyandıran etkenler...

Beni Affet 896.bölüm özeti ile beklentileri kısmende olsa karşıladı. Dizinin Salı günü yayınlanacak bu bölümü ile alakadar pek çok tüyo önceden paylaşılan bu özetin içerisinde yer alıyor. Beni Affet 21 Ocak özeti olarak da bilinen dizinin 896.bölüm tanıtımı gerek Facebook sayfalarında gerekse farklı sosyal mecralarda paylaşılmaya devam ediyor. Günlük bir dizi olmasına rağmen her bölümü merak edilen ve birbirinden heyecanlı sahnelerle izleyicilerini ekranlara kilitleyen Beni Affet, yeni bölümü ile yeni haftada ekranlarda olacak. Beni Affet 896.bölüm için yayınlanan özet sizlerle.

Beni Affet 896

Beni Affet 896.Bölüm Özeti

Beni Affet 896.bölümde;  Kemal Demir'in kliniğine ortak olmak için babasından yardım ister. Demir ise ortağından hissesini satın almak üzeredir. Bahar içten içe Kemal'i unutamasa da, onu umursamaz davranmaya devam eder. Kader ise aynı dilden konuştuklarına inandığı Mahir'e kendi dünyasının kapılarını açar.

Feride ve Cüneyt sonunda bebekleriyle birlikte huzurla yaşayacakları yeni evlerine taşınırlar. Ancak çok az ömrü kaldığını bilen Feride, üzüntüsünü gizlemeye çalışır. Feride herkesten sakladığı acı gerçeği Eylül'e söyler. Reyhan'ı kıskanarak ortalığı karıştıran Murat, nihayetinde Reyhan'a aşkını ilan eder.

Dizi ile ilgili aramalar : Beni Affet 896, Beni Affet 896.Bölüm Özeti

Beni Affet 897.bölüm özeti bu bölümün devamından bilgiler aktaracak.

1 yorum:

Alt Kısım Reklam Alanı