Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

TV8 Gözaltı yarışmacıları ekranlarda adından söz ettirebilen ve Survivor yarışmasına katılabilecek olan potansiyel isimlerden oluşuyor. Pek çok genç, istekli ve azimli yarışmacının yer aldığı bu platformda herkes kendi karakterini, gücünü, hırsını ve iradesini ortaya koyacak. En iyileri ise Survivor 2017'ye katılmaya hak kazanacak. Survivor yarışmacıları bu senede sanat, spor ve televizyon camiasından ve ünlü isimlerin yanı sıra gönüllü adaylarla da dikkat çekiyor.

Gozalti-Yarismacilari-Yeni


Survivor öncesi TV8 Gözaltı programına seçilen isimler yarışmada ellerinden geleni yapıyor. Kendilerini tartışmalı, entrikalı ve rekabet dolu bir ortamın içerisinde kanıtlamaya çalışan Gözaltı yarışmacıları ile alakadar pek çok soru işareti yanıtlanmayı bekliyor. Merak edenler için Gözaltı yarışmacılarının tanıtıldığı bu içeriği sizlerin beğenisine sunuyoruz.
Yarışmada merak edilen bazı isimler ile ilgili detayları sizler için derledik.

Gözaltı Yarışmacıları (Göz6 Yarışmacıları)

Gözaltı Serenay Satıroğlu Kimdir ?


Yaşı : 21
Boyu : 1,66
Kilosu : 61
Doğum Yeri : Ankara
Mesleği : Öğrenci

Gozalti-Serenay-Kimdir


Göz6 Serenay platformun bayan yarışmacılarından biri. Fiziği ve davranışları ile dikkat çeken Serenay 21 yaşında ve Ankara doğumlu. Göz6 Serenay Başkent Üniversitesinde Hukuk bölümünde okuyor ve hayali olan Survivor'a katılabilmek için eğitimine ara vermiş. Serenay Survivor'a katılmayı istiyor ancak ailesinden uzakta insanlarla iletişimin nasıl olacağını öğrenmek istediği için bu yarışmayı bir şans olarak görüyor.

Gözaltı Orhun Öztürk Kimdir ?

Yaşı : 22
Boyu : 1,79
Kilosu : 82
Doğum Yeri : İstanbul
Mesleği : Öğrenci

Gozalti-Orhun-Kim


Göz6 Orhun İstanbul'da doğup hayatını geçiren isimlerden biri. Sinema televizyon bölümü üniversite öğrencisi. Gözaltı yarışması 2016 yarışmacılarından biri. Uzun sarı saçları ve fiziksel görüntüsü ile yarışmada göze çarpan potansiyel Survivor adaylarından biri diyebiliriz.

Gözaltı Samed Sarıkuş Kimdir ?

Yaşı : 23
Boyu :1.79
Kilosu : 78
Doğum Yeri : İzmir
Mesleği : Model

Gozalti-Samed-Sarikus-Kim

Göz6 Samed İzmir'de hayatını geçirmiş bir isim. Dolayısıyla sahil, güneş ve deniz hayatına alışkın. Göz6 Samet Modellik yapıyor ve boş vakitlerinde fitness antrenörlüğü ile uğraşıyor. Fiziksel görüntüsü, atletik yapısı ve Gözaltı yarışmasındaki karakteri ile beğeni toplayan isimlerden ve Survivor'a gidecek en güçlü adaylardan biri olarak ön plana çıkıyor.

Gözaltı Bulut Kimdir ?

Yaşı : 28
Boyu : 1,79
Kilosu : 82
Doğum Yeri : İstanbul
Mesleği : Blogger

Gozalti-Bulut-Kim


Gözaltı Bulut Özdemiroğlu, yarışmanın farklı tarza sahip isimlerinden biri. Blogger olarak blog yazıları ile hayatını idame ettiriyor ve 28 yaşında. Yıllarca futbol oynamış, 2 gastronomi, 4 yıl ise grafik tasarım okumuştur.

Gözaltı Erdi Ünver Kimdir ?

Yaşı : 28
Boyu : 1,67
Kilosu : 86
Doğum Yeri : Kırklareli
Mesleği : Gümrük Komisyoncusu

Gozalti-Erdi-Kimdir


Göz6 Erdi 28 yaşında ve İstanbul/Bayrampaşa da hayatını ikame ettiriyor. Semtte yetişmiş bir birey. Genel olarak arkadaşları ve çevresi tarafından sevilen bir isim olduğunu söylüyor.

    Gözaltı Yarışmacıları Kimlerdir ?
  • Samed Sarıkuş
  • Bulut Özdemir
  • Serenay Satıroğlu
  • Orhun Öztürk
  • Ramazan Kalyoncu
  • Erdi Ünver
  • Zeyd Gümüştutan
  • Berna Keklikler
  • Filiz Yazıcı
  • Ece Çelik
  • Dilek Pehlivan
  • Ecem Karaağaç
  • Berna Kes
  • Meltem Kahraman
  • Ege Kayıkçı

Survivor'a Eser'in yerine dahil olan "Survivor Bulut Kimdir ?" konusuna göz atmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Anahtar Aramalar : Gözaltı Yarışmacıları , Gözaltı Yarışmacıları Kimlerdir, Göz6 Yarışmacıları.

1 yorum:

  1. Bende Survivor'a katılmak isterdim. Sadece bu yarısma aracılığıyla mı alıyorlar? Yoksa 2017 Survivor başvuru formu var mı ?

    YanıtlaSil

Alt Kısım Reklam Alanı