Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Haftanın en merak edilen tanıtımlarından olan Kısmetse Olur fragmanı 31 Ekim yeni bölümden kesitler sunacak olan tanıtım olarak literatürde yerini aldı. Kısmetse Olur halk oylaması ve eleme gecesinden sonra yeni haftanın ilk günü Pazartesi gününde seyircisi ile buluşacak.

Kismetse-Olur-Yeni

Bölümden tüyolara gelirsek ;

Eve yeni katılan isim karşı tarafın evine kahvaltıya gidecek ve kendini tanıtacak. Elenen isim Onur Demirbaş olarak medyaya yansıdı. Eve yeni katılacak olan isimse Okan olarak biliniyor. Peki Kısmetse Olur Okan kimdir ? İşte bu soru yeni haftada merak edilen konulardan biri.

Kısmetse Olur 31 Ekim Fragmanı




Programın yayınlanan son fragmanıdır. Yeni tanıtım paylaşıldığında eklenecektir.

Kısmetse Olur 31 Ekim fragmanı haftanın ilk günkü bölümünden parçalar sunacak. Program ekibince derlenip hazırlanacak olan tanıtım fragmanında kişiler arasında geçen diyaloglar ve yaşanan olaylar dikkat çeken unsurlar arasında yerini alacak. Kısmetse Olur 31 Ekim 2016 fragmanı olarak da bilinen Pazartesi günkü bölümün tanıtımı ile akıllarda oluşan pek çok soru işareti ortadan kalkacak.


Kısmetse Olur 1 Kasım 2016 fragmanı programın Salı günkü tanıtımını yapacak. Pazartesi günü yaşanan olayların ve diyalogların devamı niteliğinde yayınlanacak olan bölümde heyecan dolu dakikalar seyircileri bekliyor olacak.


Anahtar Aramalar : 31 Ekim Kısmetse Olur, Kısmetse Olur 31 Ekim Fragman, Kısmetse Olur 1 Kasım'da Neler Olacak ?

1 yorum:

  1. Kismetse Olur'da en çok sevdiğim Hazal. Onur elendi evet ama Kısmetse Olur Okan da yarışmada bir renk olacak gibi...

    YanıtlaSil

Alt Kısım Reklam Alanı