Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet 14 Mart özeti dizinin yeni haftadaki ilk bölümünden tüyolar ve ipuçları verecek. Beni Affet 1139.bölüm fragmanı yayınlanmadığı için dizinin tanıtımları özetler ile yapılıyor. Beni Affet 14 Mart 2017 özeti de 1139.bölümün özetine karşılık geliyor. İlk bölümünden itibaren gerek oyuncuları gerekse senaryosu ile kendine ait bir seyirci kitlesi oluşturan ve senelerdir ekranlara gelen Beni Affet yeni bölümü ile 14 Mart 2017 Salı günü Star TV ekranlarında olacak.

Beni Affet 14 Mart

Beni Affet 14 Mart 2017 Özeti - Neler Olacak ?

Beni Affet'te heyecan bitmek bilmiyor. Dizinin yeni bölümünde karakterler arasında geçen diyaloglar oldukça dikkat çekici. Merak edenler ve okumak isteyenler için adeta gözlerde canlanan Beni Affet 14 Mart özeti yazımızın devamında bulunuyor.

Beni Affet 14 Mart 2017 Neler Olacak ? (1139.Bölüm Özeti)

Şahin; ailesinin Ajda'dan rahatsız olduğunun farkındadır ve onu mahalleden uzaklaştırmak ister. Ajda ise Şahin'i çok farklı bir yerden vurur. Şahin'in Sevgi'den olan oğlunu gizlice başkasına verdiğini öğrenen Ajda bu gerçeği herkese söylemekle tehdit eder Şahin'i. Üstelik bu çocuk yaşıyordur. Peki kimdir bu çocuk ? Sevgi ise mahalleye gelir eve ilk olarak Bahar'ın eski evinde Ajda ve Şahin'in kaldığını öğrenir ve çıldırır. Kader ise annesine bütün engelleme çabalarına rağmen Şahin ve Ajda'nın Bahar'ın evinden çıkmadığını söyler. Bahar sürekli aile meseleleriyle ilgilenince Onur veryansın eder. Öte yandan aşktan ümidini kesmiş olan Kader'in karşısına hiç beklemediği anda biri adam çıkar. Kader ilk görüşte adama tutulur. Peki Kader hayatına yeni bir erkeği alacak mıdır?

Feride, Yaman'ın kendisine evlenme teklifi edeceğini anlar ve tekliften önce ona karşı açık olmaya karar verir. Melis'in sevgilisinin, Cüneyt olduğunu anlatan bir mektup yazar. Melis, Cüneyt'le buluşmaya gider. Melis'i takip eden Yaman ise gördükleri karşısında şok olur. Murat'ın öz annesi Filiz, oğlunu ve Osman'ı tekrar elde etmeye kararlıdır.

14.03.2017 Beni Affet Tüyoları

Beni Affet 14 Mart fragmanı yerine özetlerle ve tüyolarla tanıtım yapılıyor. Günlük bir dizi olduğundan ötürü yukarıda yeni bölüme dair tüyoları verdik. Beni Affet 14 Mart bölümüne dair edindiğiniz bilgi ve tüyolar bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sizlerde Beni Affet 1139.bölüme dair edindiğiniz ip uçlarını aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. Beni Affet dizisi hafta içi her gün yeni bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı