Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet 4 Aralık özeti dizinin yeni haftadaki ilk bölümünden tüyolar ve ipuçları verecek. Beni Affet 1459.bölüm fragmanı yayınlanmadığı için dizinin tanıtımları özetler ile yapılıyor. Beni Affet 4 Aralık 2018 özeti de 1459.bölümün özetine karşılık geliyor. İlk bölümünden itibaren gerek oyuncuları gerekse senaryosu ile kendine ait bir seyirci kitlesi oluşturan ve senelerdir ekranlara gelen Beni Affet yeni bölümü ile 4 Aralık 2018 Salı günü Star TV ekranlarında olacak.

Beni Affet 4 Aralık

Beni Affet 4 Aralık 2018 Özeti - Neler Olacak ?

Beni Affet'te heyecan bitmek bilmiyor. Dizinin yeni bölümünde karakterler arasında geçen diyaloglar oldukça dikkat çekici. Merak edenler ve okumak isteyenler için adeta gözlerde canlanan Beni Affet 4 Aralık özeti yazımızın devamında bulunuyor.

Beni Affet 4 Aralık 2018 Neler Olacak ? (1459.Bölüm Özeti)

Yaman ormanda karşılaştığı yeni zorlukları aşmaya çalışır. Feride Umut’a yakın olmak için gittiği Zafer’in evinde, Zafer’in oyunu sonucu geceyi geçirmiştir. Feride’nin evde olmadığını fark eden Asiye ve Harika durumu öğrenmek için harekete geçer.

Kader ise Hakan’ın kandırmaya çalıştığı Buse’yi korumak için kendini feda eder. Ancak gittiği yerde kendisini bekleyen kişiyi görünce büyük bir şok yaşar. Yılmaz Cihan’ın elinden kurtardığı Müjgan’ın yanındadır. Onun hafızasını yerine getirmek için elinden geleni yapar. Fakat Müjgan kötüleşir ve Yılmaz fark etmeden nereye gittiğini bilmez bir şekilde yola düşer. Sevgi ve Şahin ise Müjgan’ı bulmak için her yolu denerler.

04.12.2018 Beni Affet Tüyoları

Beni Affet 4 Aralık fragmanı yerine özetlerle ve tüyolarla tanıtım yapılıyor. Günlük bir dizi olduğundan ötürü yukarıda yeni bölüme dair tüyoları verdik. Beni Affet 4 Aralık bölümüne dair edindiğiniz bilgi ve tüyolar bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sizlerde Beni Affet 1459.bölüme dair edindiğiniz ip uçlarını aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. Beni Affet dizisi hafta içi her gün yeni bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor.

Beni Affet 1460.Bölüm Özeti Ne Zaman Yayınlanacak?

Beni Affet 1460.bölüm özeti dizinin 5 Aralık 2018 Çarşamba günkü bölümünden tüyolar verecek. Özetin Perşembe günü yayınlanması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı