Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet yeni bölümleri ile yeni sezonda yayın hayatına başladı. Beni Affet 795.bölüm özeti olarak da bilinen Eylül ayının ilk bölümü icin hazırlanan fragman seyirciyle ve dizi hayranları ile ekranlarda paylaşıldı. Beni Affet 1 Eylül 2015 özeti de bölümün öncesinde paylaşıldı.  Yine fragman niteliğinde olan özet okuyanların adeta gözlerinde canlandı.

Günlük bir dizi olmasına rağmen her bölümü merakla beklenen ve heyecan verici olan Beni Affet 795.bölüm özeti merak edenler için yazımızın devamında yerini aldı.

Beni-Affet-dizisi-yeni-sezon
1 Eylül 2015 Beni Affet Özeti

Beni Affet 795.Bölüm Özeti 1 Eylül 2015

Beni Affet 795.bölümde neler olacak diye merak edenlere yönelik özet sizlerle...

Eşinin hayattaa olduğundan emin olan Kemal, Bahar'ın yok oluşu ile alakadar esrar perdesini aralamaya çalışır. Kemal, Cesur'la ilgili olan bir şüphelinin peşine düşer. Kemal'in Bahar'ı bulmasını istemeyen Cesur ise kaçış planını devreye sokar. Ailesi darmadağın olan Sevgi ise kızı Bahar'ı bulmak ister. Bebeklerinin doğumundan sonra büyük badireler atlatan Feride ve Cüneyt, kızları Güneş'in üzerine titrer. Öte yandan Tunç'un ölümüyle derin bir üzüntü yaşayan Eylül, ansızın ortadan kaybolur. Mal varlığına el konan Aziz ise hayatının şokunu yaşar.

1 Eylül 2015 Beni Affet özeti ile alakadar ve bu bölümü ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı