Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Son zamanlarda gündeme bomba gibi düşen ve haber niteliği taşıyan bir olay sosyal medyada ve televizyon ekranlarında karşımıza çıktı. Aksaray'da İrlandalı bir turistin başına gelen ilginç olayı bilmeyenler için baştan anlatalım.

İstanbul sıcağında susayan ve Aksaray'da bir esnaftan su almak isteyen İrlandalı bir turist su dolabının kapağını hızlı bir şekilde açınca şişe sular turistin üzerine düştü. Bunu gören dükkan sahibi de elinde sopayla dışarı çıkıp turistin üzerine yürüyünce olaylar patlak verdi. Aksaray esnafının bu olay üzerine İrlandalı turiste saldırması ile beraber turist kendini yumrukları ile savundu. 10 ile 15 kişilik mini bir ordu ile sopalar ve bıçakla İrlandalı turiste saldıran Aksaray esnafının tek başına karşısında duran turist kimileri için adeta kahraman ilan edildi. Kendini bir anda kavganın içerisinde bulan turistin o esnada sopalı ve sandalyeli saldırılardan dolayı omzunda çatlak, kolunda kırık ve bıçak yüzünden de belinde kesik olduğunu yapılan röportajda belirtti. Ek olarak altın kolyesi, telefonu ve cüzdanında çalındığını belirten İrlandalı turiste bu olaydan sonra Türkiye'ye tekrar gelip gelmeyeceği soruldu ve turist Türkiye'yi sevdiğini, tekrar geleceğini belirtti. Profesyonel bir boksör olup olmadığını söylemedi ancak sadece antrenman yaptığını belirtti.

Irlandali-Turist-Kimdir
İsrlandalı Turist vs Aksaray Esnafı
Haberlere ve başlıklara ise "Kendisine Saldıran Onlarca Sopalı Esnafı Döven İrlandalı Turist" olarak geçti. Türkiye'de yaşanan ilklerden biri olarak literatürde yerini alan bu olay sosyal medyada oldukça popüler bir hale geldi. Başına gelen olayların güvenlik kamerasına yansıması ile birlikte hem televizyon ekranlarında hem de internet ortamında büyük ses getirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı