Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Güncelkafa'nın biyografi konularından biri olan "Begüm Şahin Kimdir ?" makalemizde Adı Mutluluk isimli dizide yer alan Begüm Şahin ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz.

Begüm Şahin Biyografisi

Öncelikle biyografik açıdan baktığımızda gerçek isminin Begüm Atak olduğu söyleniyor ve 10 Şubat 1984 Ankara doğumlu olan oyuncu Ankara Ekin Tiyatrosunda tamamlamış. Kariyerine baktığımızda tiyatronun yanı sıra televizyon ekranlarında; Bizim Evin Halleri ve IV.Osman isimli dizilerde yer almıştır. 2015 yılında yayın hayatına başlayan Adı Mutluluk isimli dizinin oyuncu kadrosuna ismini yazdıran Begüm Şahin televizyon ekranlarındaki yeni yüzlerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Begüm Şahin Adı Mutluluk dizisinde Begüm karakterini canlandıracak. Dizi hayranları için projede yer alan diğer isimleri "Adı Mutluluk Oyuncuları Kimdir ?" konusunda bulabilirsiniz.

Begüm Şahin Fotoğrafları

begum-sahin-kimdir
Begüm Şahin

begum-sahin-biyografi

"Adı Mutluluk İpek kimdir ?" Olarak da aranan Begüm Şahin ile ilgili edindiğini farklı bilgiler varsa yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Adı Mutluluk dizisinde yer alan diğer oyuncuların biyografilerini ve kimdir konularına Guncelkafa.com'da Biyografi sekmesinde bulabilmeniz mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı