Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Kısmetse Olur 72.bölüm olarak literatürde yerini alacak olan bölüm programın 12 Ocak 2016 Salı günkü tanıtımını gerçekleştirecek. Oldukça hararetli bir program olmasının yanı sıra yarışmacılar arasında yaşanan güzel dakikalarında seyircilerin yüzünü güldürdüğü ve onları ekranlara bağladığı reytingleri ile dikkat çekiyor. Kısmetse Olur 12 Ocak fragmanı yeni bölümden tüyolar verecek.

kismetse-olur

Kısmetse Olur 12 Ocak Bölümünde Neler Olacak ?

Pazartesi günü yayınlanan bölümden sonra akıllarda oluşan soru bu şekildeydi. Karakterler arasında geçen diyaloglar izleyicilerin aklında onlara yönelik fikirler oluşmasında yardımcı oluyor. Ayça'nın eve girdikten sonraki konuşmaları ve Emre'nin tavırları dikkat çeken unsurlardan biriydi. Ayça, Emre için çaba göstermeye devam edecek mi ? Erdem Melis'in gündeme getirdiği eski sevgilisinin dövmesini kolundan sildirecek mi ? Adnan ve Ceyda aşkı nereye gidiyor ? Cansel ve Eser yüzükleri taktı ve Eser'in annesi Cansel ile tanıştı. Yaşanan bu olaylardan sonra gelişmeler ve bölüme dair tüyolar izleyicilere Kısmetse Olur 12 Ocak fragmanı aracılığı ile aktarılacak.

Kısmetse Olur 12 Ocak Fragmanı (Kanal D)


Kanal D ekranlarında yayınlanan başarılı program Kısmetse Olur'un yeni bölümlerine dair edindiğiniz bilgi ve tüyoları aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı