Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Star TV Yılbaşı Özel 2017

Ekranlara renk katacak olan Star TV yılbaşı özel yayın akışı uzun zamandır ekranlarda görmediğimiz bir ismi karşımıza getiriyor. Star TV yılbaşı özel yayını 2017 senesine damga vuracak cinsten. Bütün kanallar yeni yıla eğlenceli ve gülümseyerek girebilmek için renkli programlarla ekranları süsleyecek. Stat TV'de bunlardan biri. 31 Aralık 2016 akşamı yayına girecek olan yılbaşı özel programlarında sürpriz isimler yer alacak.

Star-Tv-Tarkan-Konseri-Yilbasi


Edindiğimiz bilgilere göre Star TV ekranlarında 31 Aralık gecesi yani 2016'yı 2017'ye bağlayan gece saatler 12'yi göstermeden 1 saat önce "Tarkan Konseri" olacak. Star TV ekranlarında yayınlanacak olan"Tarkan Konseri"yeni seneye girmeden önce kulakların pasını silecek. Daha çok Türk Sanat Müziği ağırlıklı bir program olacağı söylenen konser şimdiden merakla ve sabırsızlıkla beklenen yılbaşı programları arasına ismini yazdırdı.

Tarkan konserinden önce de "Kaçma Birader" isimli sinema filmi Star ekranlarında izleyici ile buluşacak. Ancak ana program olarak Tarkan Konseri paylaşıldı. Bununla ilgili hazırlanan tanıtım klibi de yazımızın devamında yer alıyor.

Star Tv Yılbaşı Özel Tarkan Konseri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı