Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Nihat Altınkaya 2017 Survivor'a Katılacak Mı ?

Survivor 2017'de yer alma ihtimali olan isimlerden biri de Nihat Altınkaya olarak basına yansıdı. Daha öncede Survivor maratonuna katılan ve başarılı bir ada hayatı geçiren Nihat Altınkaya bu senede Survivor'da yer alabilir. Survivor'ın tecrübeli isimlerinden Nihat 2012 senesinde Survivor'a katılmış ve hünerlerini sergilemişti. O tarihlerde, Survivor'da iken baba olan Nihat Altınkaya'yı en çok aile özlemi zorlamıştı. Bildiğiniz üzere yarışmada yemekten ziyade ailenizden de uzak kalıyorsunuz. Fiziksel dayanıklılık kadar psikolojik dayanıklılıkta insanı zorluyor.

Survivor-Nihat
Nihat Altınkaya

Survivor Nihat Altınkaya

2012'de katıldığı Survivor yarışmasından sonra ekranlarda daha sık gördüğümüz, televizyon programları, diziler vb. projelerde yer alan Nihat Altınkaya son dönemlerde kamera karşısına pek çıkmıyordu. Hayranları ve Survivor sevenlerin yarışmada tekrar görmek istedikleri isimlerden biri olarak basına, sosyal medyaya yansıdı. Sportif vücudu, dayanıklılığı ve oyunlardaki becerisi ile dikkat çeken bir yarışmacı olarak her zaman bir adım önde olan bir isimdi. Peki 2017 Survivor'da Nihat Altınkaya olacak mı ? Henüz bu soru ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı. Ancak Nihat Altınkaya ile ilgili bilgi edinmek isteyenler için Nihat Altınkaya'nın biyografisi yazımızın devamında yer alıyor.

Nihat Altınkaya Kimdir ?

Tam ismiyle Nihat Alptuğ Altınkaya olarak bilinir. 1979 senesinde Rize'de doğmuştur. Karadenizlidir. Evli ve aile babasıdır. Pek çok televizyon, dizi-film projesinde yer almıştır. 2012 yılında ise Survivor'a katılmış ve karakteri, görüntüsü ve beyefendiliği ile izleyenlerin favorisi haline gelmiştir. Akabinde 2012 Survivor'ında şampiyonu olmuştur. 2017 Survivor'a da katılması beklenen potansiyel yarışmacılardan biridir.
    Nihat Altınkaya Fiziği
  • Boyu : 1.88 CM
  • Kilosu : 85
Nihat Altınkaya ile ilgili 2017 Survivor hakkında edindiğiniz detaylı bilgileri yorum kısmından yazabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı