Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Survivor 6 Mart 2017 fragmanı programın yeni haftadaki son bölümünü tanıtacak. Tv8 kanalının reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor 6 Mart 2017 fragmanı ile yeni bölümden tüyolar veriyor. Survivor 6 Mart fragmanı Pazartesi günkü bölümü tanıtan ve yarışmada neler olacağı hakkında bilgi veren bir tanıtım filmi olarak beğeni topluyor. Ünlüler ve Gönüllüler Takımları arasındaki rekabet kıyasıya devam ediyor. 6 Mart 2017 Survivor fragmanında heyecan dolu bir oyunun bizleri beklediği görünüyor.

Survivor-5-Mart

6 Mart Survivor Fragmanı

Survivor 34.bölümde neler olacak diye merak edenlere yönelik programın 34.bölüm tanıtım videosu olarak paylaşılan aynı zamanda Survivor 6 Mart 2017 fragmanı olarak da bilinen tanıtım filmi yazımızın devamında yerini aldı. 06.03.2017 Survivor fragmanı izleyenlerden tam not almaya devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumu ve yarışmacıların azmi fragmanda dikkat çekiyor. Acunn ile Tv8 kanalının en çok izlenen yapımlarından biri olan Survivor en son fragmanları ile "Survivor" kategorimizde yer alıyor.

Survivor 6 Mart 2017 Fragmanı (34.Bölüm)


Survivor 6 Mart 2017 fragmanı ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden "Anonim" kullanıcı adını seçerek yazabilirsiniz.

Survivor Tv8 kanalında saat 20.00'da başlayacak.

2 yorum:

  1. Sabriye artık elensin bence.

    YanıtlaSil
  2. Sabriye elensin artık bencede kalmak istiyorum deyip duruyor kalmak istiyorsan çabala o zaman ne çaban varda kalmak istiyom

    YanıtlaSil

Alt Kısım Reklam Alanı