Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Kısmetse Olur 6 Mart 2017 fragmanı olarak yeni bölümden tüyolar veren tanıtım haftanın en merak uyandıran konularından biriydi. Kısmetse Olur 376.bölüm merakla bekleniyor. Haftanın finali gelmeden yaşanan pek çok olay var. 6 Mart 2017 Pazartesi günkü tanıtımını gerçekleştirecek. Oldukça sıcak gelişmelerin yaşanacağı bir program olmasının yanı sıra yarışmacılar ekranları başındaki izleyicileri de heyecanlandıran bir yapım. Kısmetse Olur 6 Mart fragmanı yeni bölümden ip uçları aktaracak. Program ekibi tarafınca önemli sahnelerden hazırlanacak olan tanıtım Pazartesi günkü bölümün fragmanı olarak literatürde yerini aldı.

kismetse-olur-3-mart

Kısmetse Olur 6 Mart 2017 Özeti

Kısmetse Olur 6 Mart bölümünde eleme sonrası eve dahil olan isimleri göreceğiz. Geçtiğimiz eleme de elenen isim Ünal Taylı oldu. Kısmetse Olur 6 Mart 2017 fragmanı yeni bölüme dair pek çok tüyoyu içerisinde barındırıyor. 6 Mart Kısmetse Olur hakkında bilgi edinmek isteyenler aşağıdaki yeni bölüm fragmanını izleyebilirler. Aynı zamanda Kısmetse Olur 6 Mart'a dair tüyoları da bizlerle paylaşabilirler.

Kısmetse Olur 6 Mart Fragmanı (Kanal D)



Kanal D ekranlarında yayınlanan başarılı programın yeni bölüm tanıtımı Kısmetse Olur 6 Mart 2017 fragmanı televizyonda ve sosyal medyada merak edilen konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Bakalım yeni bölümde bizleri neler bekliyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı