Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Yayın hayatına yeni başlayacak olan Boynu Bükükler dizisinin 1.bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda görüldüğü kadarıyla değişik bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi aynı zamanda gençlerin ilgisini çekecek türden diyebiliriz. Boynu Bükükler ilk fragmanı ile potansiyel izleyici kitlesini oluşturmayı başardı. İlk intiba açısından başarılı bir yapım olan Boynu Bükükler 1.bölüm fragmanı ile senaryosundan, kurgusundan ve konusundan bilgiler sundu. Sosyal medyada da kısa sürede popüler olan dizi henüz ilk bölümü ile ekranlara gelmedi ancak yorumların çoğu olumlu yönde. Fakat bir kısım izleyiciler de diziyi Pis Yedili dizisine benzetmekte. Akıllardaki soru işaretleri ilk bölümden sonra muhtemelen kalkacaktır.

Boynu Bukukler

Boynu Bükükler Fragmanı


Boynu Bükükler fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan dizide farklı oyuncuların yanı sıra usta isimlerde yer alıyor. 2014 yılında yayınlanmaya başlayacak yeni projelerden biri olarak seyirci karşısına çıkan Boynu Bükükler dizisinin fotoğrafları ve fragmanları izleyenlerden beğeni topladı. Merak edenler için dizinin yayınlanan ilk tanıtımları yazımızın devamında mevcut.

Boynu Bükükler 1.Bölüm Fragmanı


Boynu Bükükler dizisinin yayınlanan ilk fragmanı bu şekildeydi. Dizinin şuana kadar 4 tane tanıtım videosu seyirciye sunuldu. Basına yansıdığı kadarıyla Boynu Bükükler 1.bölüm ekranlarda oldukça merak edilen yapımlardan biri. Diziye dair yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. Televizyon'a dair bütün haberler, fragmanlar ve özetler Guncelkafa.Com'da "Televizyon" kategorisinde olacaktır.

Dizinin Sloganı : "Boynu Bükükler, hayata 3-0 geriden başlamış bir grup öksüz yetim liseli çocuğun durumu 3-3'e getirme hikayesini anlatıyor."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı