Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Öncelikle YGS'den biraz söz edelim. Öğrenciler ve YGS katılımcıları daha önceden başvuru ücretini yatırıp sınav için başvuru yapmıştı. Sonrasında belirlenen okullarda sınava girecekler için çıktılar alındı ve sınav günü ile saati beklenmeye başladı. YGS her sene olduğu gibi bu senede stres dolu bir sınavdı. Sınava kalem, silgi, madeni para vs. hiç bir şey alınmadı. ÖSYM tarafından hazırlanan sınav kiti her katılımcıya sunuldu. 2 adet kalem, 3 adet şeker, 1 adet silgi, 1 adet peçeteden oluşan ÖSYM sınav kiti öğrencilere kısmende olsa kolaylık sağladı.

OSYM-YGS

2014 senesinde sabırsızlıkla ve heyecanla beklenen sınavlardan biriydi YGS. Her sene olduğu gibi kimileri başarılı kimileri de istediği seviyeye ulaşamayacak ve bir sonraki YGS'ye tekrar katılacak. Sınavla ilgili merak edilen bir çok sual olsa da sorular 1 hafta yayınlanmayacağından dolayı henüz cevaplar konusunda kesin sonuçlar yok. Doğal olarak "2014 YGS İptal Olan Sorular Hangileri ?" diye merak edenler için de cevap 1 hafta içerisinde belli olacak. Ancak sosyal medyada Matematik dersinden bazı soruların iptal olacağı yönünde söylentiler de var.

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ile ilgili veya 2014 YGS İptal Olan Sorular ile alakadar edindiğiniz bilgi ve konuları aşağıdaki yorum bölümünden "Anonim" kullanıcı ismini seçerek bizlerle paylaşabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Merakla bekliyorum. Sınavın sonuçları da Nisan ayının 1. veya 2. haftası açıklanacakmış.

    YanıtlaSil

Alt Kısım Reklam Alanı