Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

1 Nisan 2014 Beni Affet özeti olarak da bilinen günlük yapımın yeni bölüm tanıtımı seyircilere yeni tüyolar ve bilgiler sunmacak. Gerek karakterleri gerekse kurgusu ile ilk bölümden itibaren sevilen ve ekranlarda beğeni toplayan başarılı proje Salı günü 531.bölümü ile yayınlanacak. Beni Affet 531.bölüm özeti de bölümün hemen öncesinde seyircileri fikir ve bilgi sahibi yapacak. Pek çok dizi televizyon programından sıyrılan Beni Affet'in yeni bölümlerini kaçırmadan izleyen ve özetlerini de takip eden bir hayran kitlesi mevcut.

Beni-Affet

Beni Affet 531.Bölüm Özeti

Beni Affet 531.bölümde olacakları seyirciye betimleyecek olan özet yakın zamanda paylaşılacak. Dizi ekibi tarafından yeni bölümlerden derlenip hazırlanan özet sosyal medyada ve ekranlarda merak edilen konulardan biri. Beni Affet dizisinin fragmanları yayınlanmadığından dolayı özetler ile tanıtımı yapılmaya devam ediliyor. Beni Affet 531.bölüm özeti de yeni haftada Salı günkü bölümü seyircilere tanıtacak özet olarak literatürdeki yerini alıyor.

Beni Affet Özet

Babası Şahin'in hareketlerinden şüphelenen Bahar'ın gözü Şahin'in üzerindedir. Bahar Şahin'in büyük bir yalanını yakalarken; Şahin, Bahar'ın bebeğinin düşmesinde payı olan Şebnem'e öfke saçar. Diğer taraftan hamile olduğunu düşünerek utancından yerin dibine giren Sevgi'nin şüpheleri doğru mu çıkacaktır ?
Feride'nin hayatıyla ilgili olarak Zühre'nin anlattıklarının doğru çıkması üzerine araştırmalarını genişletmek isteyen Feride ve Cüneyt, soluğu yine Osman'ın ablası Ziynet'in yanında alır. Feride, bu konuda önemli bir isime ulaşırken, evdeki karmaşaya daha fazla katlanamayan Eylül kendi evini terk eder.

Dizinin yeni bölüm özeti çıktığında bu başlık altındaki yerini alacaktır. O zamana kadar Beni Affet 531.bölüm özeti ile ilgili veya bölüme dair edindiğiniz bilgileri yorum kısmından bizlere yazabilir bilgi paylaşımı yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı