Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

2014 yılında da yaz ayları yaklaşıyor. Dolayısıyla kış aylarında alınan kiloların verilip sahil modasına uyma zamanı başladı. Yazın genelde kısa kollu tişörtler, şortlar ve mayo tarzı şeyler giyildiği için insanlar güzel ve fit bir görünüm için fazla kilolarından kurtulmak istiyorlar. Bunun için kimileri spor salonlarına kimileri ise diyete başvuruyor. (Sporla diyetin birlikte yapılması tabi ki daha etkili olur.) Ancak diyete başlayanların merak ettikleri bir soru var. "Diyet zamanı hangi içecekler tüketilebilir ?" işte bu sual akıllarda oluşan bir soru işareti. Bizde merakları gidermek amaçlı yazımızın devamına diyet zaman içilebilecek içecekleri liste olarak ekledik.

Diyet-donemi-icecekler

Diyette Neler İçilebilir ?

Diyet döneminde yediklerimiz kadar içtiklerimize de dikkat etmeliyiz. Sağlıklı ve başarılı bir diyet için diyet yaptığımız dönemi belli çerçevelerle sınırlamalıyız. İçeceklerde bu çerçevelere dahil.
    Diyette İçilebilecek İçecekler
  • Su : Diyet döneminin önemli ihtiyaçlarından biridir. Yaklaşık 1 buçuk litre tüketilmelidir. Metabolizmanızı hızlandıracak ve yağ yakımını arttıracaktır.
  • Maden Suyu : Mineraller açısından önemli bir içecek. Ayrıca hazmetmeyi kolaylaştırıcıdır.
  • Meyve Çayları : Tokluk hissi verir. Doğal vitaminler içerir.
  • Yarım Yağlı veya Diyet Süt : Protein ve kalsiyum açısından önemli bir içecektir.
  • Organik Elma Suyu : Metabolizmanızı hızlandırır ve yağ yakımını arttırır. Ancak açlık hissi verebilir o yüzden yemekten hemen sonra tüketilmelidir.
"Diyet zamanı hangi içecekler tüketilmelidir ?" sualine eklemek istedikleriniz varsa aşağıdaki yorum bölümünü kullanarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı