Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Hayatımızda en çok vakit ayırdığımız şeylerden biridir temizlik. Özellikle ev hanımlarının bu konuda oldukça titiz olduğunu biliyoruz. Bu konu altıdan ev temizliğinde kullanılan ürünlerle ilgili bilgiler ve tavsiyeler vereceğiz. Pek çok merak edilen suale bu başlık altında yanıt bulabileceksiniz.

Öncelikle ev temizliği konusu oldukça önemlidir. Gerek soluduğunuz hava gerekse bakterilerden arınmış bir yaşam alanı açısından sizleri daha sağlıklı bir duruma sokacaktır. Evin içi açılan camlardan, kapılardan veya dışarıdan eve giren ürünlerden dolayı bir şekilde kirlenir. Bu durum pek hoş değildir. Doğal olarak bir ev temizliği ihtiyacı duyulur. Peki temizliğe nereden başlamalıyız ve nasıl yapmalıyız hep birlikte bakalım...

Temizlik

Ev Temizliğine Nereden Başlanmalıdır ?

Öncelikle ev temizliğine cam ve pencerelerin bulunduğu odalardan değilde daha ziyade diğer odalardan başlamak gerekir. Çünkü elektrikli süpürgeyle veya farklı bir şekilde temizlik yaparken tozlar havalanıp diğer odalara da geçebilmektedir. Daha sonra camların ve kapıların bulunduğu odalara geçilmelidir. Ancak temizlik yaparken cam veya kapı kısa bir süreliğine de olsa açılmalıdır. Çünkü kullandığınız temizlik ürünleri kimyasal ürünlerdir elektrik süpürgesi de temizlik esnasında toz kaldırabilir. Cam açılırsa evin içerisinde bir hava akımı sağlanır.

Ev Temizliğinde Kullanılan Ürünler

Burada ev temizliği yaparken bütçenize de katkı sağlayabilecek bazı ürünlerden söz edeceğiz. Bunlardan biri genel olarak "Aspirin" diye adlandırılan temizlik ürünü. Bu ürün genel amaçlı temizlik için kullanılmaktadır. Leke çıkarma özelliğinden camları temizlemeye, tül, halı, koltuk, fayans ve duvarlara her yere kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra son dönemlerde çıkan "Sihirli Su" diye adlandırılan bir ürün daha var. Bu ürünü de fayans ve fayans arası (derz) temizliğinde kullanabilirsiniz. Oldukça etkili ve kullananların memnun kaldığı ürünlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Şimdilik ürün tavsiyelerimiz bu kadar ancak sizlerin "Ev Temizliğinde Kullanılan Ürünler Nelerdir ?" gibi temizlik ile alakalı merak ettiği konular olursa aşağıdaki yorum bölümünü kullanarak bizlere sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı