Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Windows furyası sürekli geliştirilerek kullanıcılara sunulmaya devam ediyor. Açıkları kapanıyor, yenilikler ekleniyor ve kullanım kolaylığı sağlanıyor. Son olarak Windows 8'i kullanıcılarının beğenisine sunan Microsof yeni senede yeni bir işletim sistemi ile teknoloji dünyasına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Şuan için üzerinde çalışılan Windows 9'un çıkış tarihi olarak söylentiler mevcut. Net olarak ne zaman çıkacağı belli olmasa da 2015 yılında Nisan ayı içerisinde kullanıcılara sunulacağı söyleniyor. Gelişen bilgisayar teknolojisine uyumlu yeniliklerle birlikte paylaşılacak olan Windows 9 bakalım bir önceki sürümleri geçebilecek mi... Bildiğiniz üzere Windows 8'i 2014 senesinde bazı telefonlarda kullanıyordu. Bu açıdan kullanım alanı genişleyen Windows 8'den sonra çıkacak Windows 9 beklentileri karşılayacak mı ne yönde gelişmeler olacak merak konusu...

Windows 9

Windows 9 Çıkış Tarihi

Windows 9'un Nisan 2015'te kullanıcılarla paylaşılacağı haberleri basında ve sosyal medyada dolanıyor. Edinilen diğer bir bilgiye göre Windows'un yeni versiyonu "Treshold" ismiyle piyasaya sunulması bekleniyor.

Windows 9 için gerekli olan minimum sistem gereksinimleri;
  • 1Ghz İşlemci Hızı
  • 2GB Ram
  • WDDM 1.0 veya yüksek sürücü (DirectX 9)
  • Sabit Hafıza : 16 İle 20 GB Arası
Şuan için İnternet'e yansıyan sistem gereksinimleri bunlar ancak henüz kesinleşmedi. Net bilgiler olduğunda konumuz tekrar güncellenecek. O zamana kadar "Windows 9 Ne Zaman Çıkacak ?" sualine bir de siz "Yorum" bölümünden cevap verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı