Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Uzun zamandır ekranlarda olan ve başarısını sürekli arttırarak devam ettiren The Walking Dead yani Yürüyen Ölüler geçtiğimiz günlerde sezon finali ile sevenlerinin karşısına çıktı. Yürüyen Ölüler sezon finalinin ardından akıllarda pek çok sual belirdi. Tabi ki en çok merak edilen "Yürüyen Ölüler 5.sezon ne zaman yayınlanacak ?" sorusu oldu. Gerek oyuncuları gerekse senaryosu ile dünya çapında bir fenomen haline gelen dizi Türkiye'de de oldukça popüler oldu. Sosyal medyada ve sitelerde yorumlarla 5.sezona dair bilgi ve fikir alış-verişi yapıldı.

Yuruyen-Oluler

The Walking Dead 5.Sezon Ne Zaman ?

The Walking Dead dizisi yeni sezon için onayını aldı. Geçtiğimiz bölümde yaşananları kısaca özetleyecek olursak önce Rick'in ekibi ve Darly karşılaştı daha sonra güvenli sandıkları sığına doğru yola çıktılar. Oraya vardıklarına aslında o kadar da güvenli olmadığını anladılar. Fakat öncesinde o hataya düşen birileri daha vardı. Onlarda Rick'in ve Darly'nin diğer arkadaşlarıydı. Bu sayede bütün ekip toplanmış oldu. Ancak bir vagonun içinde kilitli olarak. Bakalım yeni sezonun ilk bölümünde oradan kurtulmayı başarabilecekler mi... The Walking Dead 5.sezonun tarihine dair henüz net bir bilgi yayınlanmadı. Fakat dizinin yeni sezon onayı aldığı kesinleşti.

"Yürüyen Ölüler 5.Sezon Ne Zaman ?" sorusunun cevabı ile ilgili edindiğiniz bilgi ve tüyoları, görüş ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı