Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Pazartesi günü ekranlara gelecek olan Beni Affet 550.bölüm dizinin özeti ile tanıtıldı. 28 Nisan 2014 tarihindeki bölümün tanıtımı da diğer bölümler gibi özet ile yapılmakta. Sosyal medya ve ekranlarda merak edilen dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak olan en heyecanlı bölümlerden biri olacak. Beni Affet 550.bölüm özeti akıllarda oluşan pek çok suale de yanıt olacak. Dizinin fragmanı yayınlanmadığından dolayı Beni Affet 28 Nisan özeti olarak da bilinen tanıtım paylaşıldığında yazımızın devamındaki yerini alacak.

Beni-Affet

Beni Affet 550.Bölüm Özeti

Beni Affet 550.bölümde olacakları seyirciye betimleyecek olan özet yakın zamanda paylaşılacak. Dizi ekibi tarafından yeni bölümlerden derlenip hazırlanan özet sosyal medyada ve ekranlarda merak edilen konulardan biri. Beni Affet dizisinin fragmanları yayınlanmadığından dolayı özetler ile tanıtımı yapılmaya devam ediliyor. Beni Affet 550.bölüm özeti de yeni haftada Pazartesi günkü bölümü seyircilere tanıtacak özet olarak literatürdeki yerini alıyor.

Beni Affet Özet

Beni Affet dizisinin yeni bölümleri hafta içi her gün yayın hayatına devam ediyor. Star ekranlarının reyting rekortmeni dizinin tanıtımları bölüm özetleri ile yapılıyor.Bebeğini kaybettiği gün yaşama amacını da yitiren Eylül, olanlardan Cüneyt'i sorumlu tutar. Eylül artık patlamaya hazır bir bombadır. Eylül'ü karşısında görerek şaşkına dönen Cüneyt, onun öfkesini kontrol etmeye çalışırken, Eylül'ün Cüneyt'in kalbini acıtacak hamlesi ne olacaktır ? Feride Cüneyt'e ulaşmaya çalışırken, Yıldız ise sonunda annesine rest çeker. Sevgi'ye Şahin'le alakalı bildiklerini anlatan Kemal'in doğruları söylediğini kağıt üstünde de gören Sevgi deliye döner. Şahin kendisine sahte nikah kıymıştır. Bahar ise annesinin tüm bunları öğrendiğinden bihaberdir. Öte yandan Leyla, babasıyla geçmişin hesaplaşması içindedir.

Dizinin yeni bölüm özeti çıktığında bu başlık altındaki yerini alacaktır. O zamana kadar Beni Affet 550.bölüm özeti ile ilgili veya bölüme dair edindiğiniz bilgileri yorum kısmından bizlere yazabilir bilgi paylaşımı yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı