Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Bildiğiniz üzere Survivor yarışması ile yıldızı parlayan Murat ve Almeda zaman içerisinde kendilerini izleyenlere tanıttı ve onların kalbini kazandı. 2014 senesinde Acun Ilıcalı'nın TV8 kanalını alarak medya patronu olması ile bu ikiliye de kanalda yer verdi. Ekranlarda ki değişik projelerden biri olarak karşımıza çıkan ve yeni yüzlere yer verecek olan programın içeriği dünyayı insanlara göstermek üzerine kurulu. Dünyanın farklı ülkelerindeki insanların yaşantısı, o ülkeye giden turistlerin yapması gerekenler ve ülkenin tanıtımı ile macera dolu bir program Eylül ayından itibaren ekranlarda olacak. TV8 kanalı güncel hayatın akışına yeni renkler katacak programlarla seyircilerin karşısında olacak. Aktüel programlar ve farklı yapımlar ile merakları cezbeden kanalda yeni programların tanıtımları ve fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Survivor Murat ve Almeda'nın yeni programı kanaldaki heyecan verici yapımlardan biri olarak izleyici karşısına çıkıyor.
Para-Bende-Murat-Almeda

TV8 Para Bende Programı

Murat Ceylan ve Almeda Abazi'nin sunuculuğunu yaptığı Para Bende programının ilk bölümleri çekildi ve seyirci ile buluşmak için geri sayım başladı. Eylül ayında ekranlara gelmesi planlanan program için sosyal medyada ve ekranlarındaki yorumlar oldukça olumlu yönde. Seyircilerin merak ettiği ve heyecanla beklediği bu program televizyon dünyasına renk katacak gibi görünüyor.

Survivor Murat TV8, Survivor Almeda TV8, Para Bende TV8 gibi etiketlere yönelik aramalarla Guncelkafa.Com'da bu içeriğe tekrar erişebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı