Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet yeni sezonunda bomba gibi bölümlerle yayın hayatına devam ediyor. Dizi 597.bölümü ile 10 Eylül 2014 Çarşamba günü seyiricisinin karşısında olacak. Ekranların ilgi ve alaka ile izlenen yapımlarından biri olan Beni Affet kendi seyirci kitlesini oluşturan ve bu kitleyi günden güne arttıran günlük yapımlardan biri. Beni Affet 597.bölüm özeti dizinin Çarşamba günkü bölümünden tüyolar aktaracak.

Beni Affet 597

Beni Affet 597.Bölüm Özet

Beni Affet 597.bölümde yine heyecan dorukta. Karakterler arasında geçen hadiseler ve konuşmalar bölümün dikkat çeken unsurlarından olacak. Bölüme dair fotoğraflar sosyal medya sitelerinden dolaşmaya başlamış durumda. Ayrıca ekleyelim, Beni Affet 597.bölümün çekimleri tamamlandı. Cesur, Bahar'a yakalandıktan sonra atacağı ilk adım ne yönde olacaktır ? Sait ve Kader karakterleri arasında neler yaşanacaktır ? Öte yandan Zühre'nin yapacağı yeni hamle ne olacaktır ? Kardeşi hakkında oldukça endişelenen Cüneyt'in aklından bu durum bir türlü çıkmamaktadır. Feride ile Eylül arasında bir konuşma geçecektir ancak sonuçsuz bir konuşma olacaktır. Diğer taraftan Bahar'a belirsiz bir telefon gelecektir. Bu telefon olayların akışını nasıl etkileyecektir ?

Beni Affet 10 Eylül özeti olarak bilinen Beni Affet 597.bölüm özeti ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı