Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet 29 Aralık özeti Yayınlandı. Beni Affet 675.bölüm özeti olarak da adlandırılan tanıtım okuyanlardan beğeni topladı.

Televizyonun en bilindik ve en popüler projelerinden biri olarak göze çarpan Beni Affet dizisi yeni haftanın ilk gününde 675.bölümü ile ekranlarda olacak. Beni Affet seyircisinin merakla beklediği dizinin yeni bölümü Pazartesi günü yayınlanacak. Geçen bölümün devamı niteliğinde olan yeni bölüme dair tüyolar ve bilgiler özet ile merak edenlere sunuldu. Beni Affet 675.bölüm özeti yine pek çok soru işaretini ortadan kaldırdı. 29 Aralık Beni Affet özeti olarak da bilinen özet tanıtım amaçlı dizi hayranları ile paylaşıldı.


BeniAffet-675

Beni Affet 675.Bölümde Neler Olacak ?

Aziz karakterinin eşi Nalan'la tanışan Feride, Nalan'ın hal ve hareketlerine karşın oldukça şaşkın bir durumdadır. Feride ve Aziz'e zavallı eş gibi görünen Nalan'ın yeni acıtasyon stratejisi işe yarayacak mıdır ? Feride yaşadıklarından sonra sorumlu kişiye erişmek isteyen Cüneyt ise Nalan'ı görerek, şüphe uyandıran bir durumla karşılaşır. Kemal'in başına gelenler Bahar'ı nasıl etkileyecektir ? Hangi ikili arasında yaşananlar olayların seyrini değiştirecektir ? Hepsi ve daha fazlası Beni Affet 675.bölümde...

Beni Affet 675.bölüm özeti dizinin 29 Aralık 2014 Pazartesi günü yayınlanacak bölümü olarak literatürdeki yerini aldı. Çekimleri tamamlanan dizi yeni bölümleri için gün sayıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı