Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Tatlı Küçük Yalancılar 8.bölüm fragmanı dizinin 24 Ağustos 2015 Pazartesi günkü bölümünü seyircilere tanıtacak. Yeni bir yapım olmasına rağmen kısa sürede seyirci kitlesini oluşturmayı başaran yapım izleyenlerinden beğeni topluyor. Reyting açısından da iyi bir durumda olan dizi her hafta Pazartesi günü yeni bölümleri ile Star Tv kanalında seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Tatlı Küçük Yalancılar 8.bölüm fragmanı dizinin yeni haftada yayınlanacak kısmına dair izleyenlere bilgi ve ip uçları sunacak tanıtım videosu olarak dizi ekibince hazırlandı. Tatlı Küçük Yalancılar 24 Ağustos fragmanı olarak da bilinen tanıtım sosyal medyada ve pek çok sosyal platformda merak edilen videolardan biri oldu. Yeni bölüm özeti niteliğindeki fragman akıllarda oluşan pek çok pürüzü ortadan kaldıracak. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile beğenilen dizi Tatlı Küçük Yalancılar'ın afişini de bu başlık altında bulabilirsiniz.

Tatli-Kucuk-Yalancilar
Tatlı Küçük Yalancılar

Tatlı Küçük Yalancılar 8.Bölüm Fragmanı




Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin en son yayınlanan fragmanı yukarıdaki fragmandır.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin sloganı : Gizemli bir düşman yanı başınızda, üstelik tüm sırlarınızı biliyor...

Konunun Arama Etiketleri : Tatlı Küçük Yalancılar, Tatlı Küçük Yalancılar 8.Bölüm, Tatlı Küçük Yalancılar 8.Bölüm Fragmanı.

1 yorum:

Alt Kısım Reklam Alanı