Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

2016 yilbasi heyecani


Her sene olduğu gibi bu yılda yeni bir seneye girmenin heyecanını yaşıyoruz. Ülke genelinde yılbaşına özel hazırlıklar, organizasyonlar ve promosyonlar düzenleniyor. Yeni yıl için kimileri; parti, yemek, organizasyon, gezi, tatil gibi aktivitelere katılacakken yine büyük bir kesim evde oturacak. Ancak evde oturacaklar için bir yılbaşı klasiği olan "PTT" kavramı yani "Pijama, Terlik, Televizyon" bu sene televizyon programları ile daha fazla renklenecek. Çünkü sevilen pek çok isim ekranlarda hayranları ile buluşacak. Bunun için önceden pek çok hazırlık yapıldı. Televizyon kanalları ünlülerle anlaşmalarını yaptı, programlar hazırlandı ve yılbaşı günü için geri sayım başlandı.

Sevilen programların yılbaşı özel bölümleri, Victoria Secret's defilesi gibi yılbaşına özel etkinlikler televizyon ekranlarında seyircilerle buluşacak.


Yılbaşı için henüz programı olmayanlar ve evde oturmak istemeyenler için ise ünlülerin yılbaşı programlarına dair edindiğimiz bilgiler şu şekilde ;

Yılbaşında yavru vatan Kıbrıs yine eğlencenin adresi olacak. Sıla, Serdar Ortaç, Yeşim Salkım, Aşkın Nur Yengi, Ebru Gündeş, Funda Arar, Gülben Ergen gibi pek çok isim Kıbrıs'taki otellerde sahne alacak.

Kıbrıs'taki otellerin yılbaşı programlarına baktığınızda detaylara ulaşabilirsiniz.

Ek olarak Bengü - Bosphorus Hotel'de , Şevval Sam - Şişli Günay Restaurant'ta, Demet Akalın - Wyndham Grand İstanbul'da , Yeni Türkü - Jolly Joker'de sahne alacak.

Yılbaşı özel programlar şimdilik bu şekilde merak edenlerle paylaşıldı. Eklemek istediklerinizi yorum kısmından yazabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı