Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet dizisi hafta sonundan önceki son bölümü ile akıllarda pek çok soru işareti ile 894.bölümünü sonlandırmıştı. Ancak dizinin yeni bölümüne dair paylaşılan Beni Affet 895.bölüm özeti bir çok açıdan akıllardaki bu soru işaretlerine cevap oldu diyebiliriz. Karakterlerin kendi aralarındaki diyalogları ve olayların farklı yönlerde gelişmesi Beni Affet 895.bölümü beklemede merak uyandıran etkenler...

Beni Affet 895.bölüm özeti ile beklentileri kısmende olsa karşıladı. Dizinin Çarşamba günü yayınlanacak bu bölümü ile alakadar pek çok tüyo önceden paylaşılan bu özetin içerisinde yer alıyor. Beni Affet 20 Ocak özeti olarak da bilinen dizinin 895.bölüm tanıtımı gerek Facebook sayfalarında gerekse farklı sosyal mecralarda paylaşılmaya devam ediyor. Günlük bir dizi olmasına rağmen her bölümü merak edilen ve birbirinden heyecanlı sahnelerle izleyicilerini ekranlara kilitleyen Beni Affet, yeni bölümü ile yeni haftada ekranlarda olacak. Beni Affet 895.bölüm için yayınlanan özet sizlerle.

Beni Affet 895

Beni Affet 895.Bölüm Özeti

Beni Affet 895.bölümde; Ameliyat olmaya karar veren Bahar, Kemal'in de desteğiyle hastaneye yatarak, gerekli testleri yaptırır. Fakat bir süre hastanede kalması gereken Bahar'ın, Demir'e ne gibi bir gerekçe göstereceği merak konusudur.

Balayı dönüşü baş başa kalmak isteyen Mahir ve Kader ise konuk ağırlamaktan bitap düşerler.

Feride ile ilgili cevabı olmayan sorularla kafası karışan Cüneyt, Sedat'tan ayrılma konusunda eline geçen fırsatları umursamayan Feride'ye bir türlü anlam veremez. Cüneyt ve Hasret arasındaki gerilim ise limitleri zorlar.

Feride'nin önünde sayılı günlerinin olduğunu öğrenen Aziz adeta yıkılır. Sultan'ın müthiş planı sonunda Ferman'ın kulağına gider.

Hayatının önemli bir parçası olan anne figürünü kaybeden Güneş'i yanında büyütmek isteyen Zühre ve Yıldız'ın hayalleri istedikleri gibi olmaz.

Dizi ile ilgili aramalar : Beni Affet 895, Beni Affet 895.Bölüm Özeti

Beni Affet 896.bölüm özeti bu bölümün devamından bilgiler aktaracak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı