Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet 961.bölüm özeti dizinin Perşembe günkü bölümünden bilgiler verecek. Beni Affet dizisi hafta sonundan önceki son bölümü ile akıllarda pek çok soru işareti ile 961.bölümünü sonlandırmıştı. Ancak dizinin yeni bölümüne dair paylaşılan Beni Affet 961.bölüm özeti bir çok açıdan akıllardaki bu soru işaretlerine cevap oldu diyebiliriz. Karakterlerin kendi aralarındaki diyalogları ve olayların farklı yönlerde gelişmesi Beni Affet 961.bölümü beklemede merak uyandıran etkenler...

Beni Affet 961.bölüm özeti ile beklentileri kısmende olsa karşıladı. Dizinin Salı günü yayınlanacak bu bölümü ile alakadar pek çok tüyo önceden paylaşılan bu özetin içerisinde yer alıyor. Beni Affet 21 Nisan özeti olarak da bilinen dizinin 961.bölüm tanıtımı gerek Facebook sayfalarında gerekse farklı sosyal mecralarda paylaşılmaya devam ediyor. Günlük bir dizi olmasına rağmen her bölümü merak edilen ve birbirinden heyecanlı sahnelerle izleyicilerini ekranlara kilitleyen Beni Affet, yeni bölümü ile yeni haftada ekranlarda olacak. Beni Affet 961.bölüm için yayınlanan özet sizlerle.

Beni Affet 961

Beni Affet 961.Bölüm Özeti

Beni Affet 961.bölümde;  İnci'nin öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan Demir, Şahin'e karşı kendini aklama derdindedir. Demir'in kullandığı suç aletini bulmaya çalışan Bahar ve Kemal acaba başarılı olabilecek midir? Elif'e karşı olan hisleri giderek artan Umut'un peşine düşen adamlar, Elif'in talihsiz bir şekilde dahil olduğu para meselesinin hesabını sormak için takiptedir.

Solmaz'ın Aziz'in evine gelmesine şiddetle karşı çıkan Feride'ye rağmen, Aziz'in Solmaz'ı koruyan tavırları Feride'yi yaralarken, konuşamayan Eylül ise sessiz gözyaşlarına boğulur. Reyhan'ın kendisinden vazgeçtiğini Murat'a anlatmak isteyen Osman Kozan'ın, ikisinin beraber bir gece geçirdiklerini öğrendiğindeki tavrı ne olur?

Dizi ile ilgili aramalar : Beni Affet 961, Beni Affet 961.Bölüm Özeti, Beni Affet 21 Nisan Özet

Beni Affet 961.bölüm özeti bu bölümün devamından bilgiler aktaracak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı