Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Show TV kanalının yeni dizi projesi olan Aşk Laftan Anlamaz 3.bölüm fragmanı ile geçtiğimiz haftaki bölümün devamının tanıtımını yapacak. Dizi ekibi ve oyuncuların çalışmaları sonucu yeni haftada yayınlanacak olan bölümden ip uçları veya tüyolar aktarmak amaçlı hazırlanan tanıtım fragmanı seyircilerin beğenisine sunulacak. Aşk Laftan Anlamaz 3.bölüm fragmanı 29 Haziran Çarşamba günkü bölümden kesitler aktaracak.

Ask-Laftan-Anlamaz-Dizisi

Aşk Laftan Anlamaz 3.Bölüm Fragmanı


Dizi yeni bir yapım olmasının yanı sıra isminden de anlaşılacağı üzere aşk üzerine kurgulanmış bir proje.Tabi bu durum ilk bakışta sıkıcı gelebilir fakat ekranlara yeni bir renk ve yeni bir soluk getirecek olan oyuncu kadrosu ile diğer yapımlardan ayrılıyor. Yeni yüzlerin ve ekranlarda yeni yeni popüler olmaya başlayan oyuncuların çoğunlukla yer aldığı dizi sosyal medya ve magazin haberlerinde adından söz ettiren yapımlardan biri olarak göze çarpıyor. Aşk Laftan Anlamaz 29 Haziran fragmanı olarak da bilinen tanıtım yayınlandığında bu başlık altında sizlerin beğenisine sunulmuştur.

Aşk Laftan Anlamaz 3.Bölüm Fragmanı



Yeni bölümü ile 21.00'da Show TV kanalında yayınlanacak olan Aşk Laftan Anlamaz 3.bölüm ile alakalı edindiğiniz bilgi ve tüyoları yorum platformundan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı