Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Moda tutkunlarının vazgeçilmez projelerinden biri olan İşte Benim Stilim efsane jüri üyeleri ve farklı yarışmacıları ile ekranlara geri dönüyor. Uzun bir zamandır ara verilen ve yerine "Ne Giysem Yakışır" isimli program yayınlanan İşte Benim Stilim'in reytingleri unutulmadı, Ne Giysem Yakışır programı beklenen reyting düzeyine ulaşamayınca kritik bir karar ile yayından kaldırıldı ve başarılı program İşte Benim Stilim'in dönüşü için ilk adımlar atıldı. Yeni sezonda yeni yarışmacılarla ekranlarda olacak program televizyona renk katacak yayınlardan biri olarak şimdiden literatürde yerini aldı.

İşte Benim Stilim'in Yeni Jüri Üyesi Kerimcan DURMAZ !

kerimcan-durmaz-iste-benim-stilim

Acun ILICALI'nın yeni sezonda jüri üyeleri arasına eklediği en büyük değişikliklerden ve dikkat çekici isimlerden biri olan sosyal medya fenomeni Kerimcan DURMAZ oldu. Ünlü simalara yakınlığı ve sosyal medyadaki popülerliği ile gündeme düşen Kerimcan şimdi de İşte Benim Stilim'de jüri üyesi olarak haber değeri taşıyor. Daha öncesinde sahne performansı yapan, DJ'lik yapan Kerimcan DURMAZ zaten tarzı ve stili ile en çok dikkat çeken isimlerden biriydi. Giydikleri ile "Ablan Star Bebeğim" mottosu ile her zaman sosyal medyada ön plana çıkan isim bu sene ekranların yeni yüzlerinden biri olarak kendini gösterecek.

İşte Benim Stilim Jüri Üyeleri Kimlerdir ? (2017)

iste-benim-stilim-juri

Bildiğiniz üzere İşte Benim Stilim jürisi dendiğinde akla gelen ilk isim Nur YERLİTAŞ diyebiliriz. Ekranlara uzunca bir zaman ara veren Nur YERLİTAŞ bu süre zarfında atölyesinde vakit harcamaktaydı. Fakat moda programının vazgeçilmez isimlerinden biri olması sebebiyle yeni sezonda İşte Benim Stilim'de olmaya ikna edildi. Bunun yanı sıra güzel fiziği ve dikkat çekici tarzı hiç değişmeyen başarılı moda ikonu Ivana SERT'te programın jüri üyeleri arasında yerini aldı. Tabi ki Uğurkan EREZ ve Kemal DOĞULU gibi çok değerli isimlerde İşte Benim Stilim jürisinde olmaya devam edecek. Bu sezon ki yarışmacılar elemelerden geçerek itina ile seçildi. Stiline ve kendine güvenen pek çok yeni yarışmacıyı, farklı yüzleri ekranlara taşıyacak olan moda programı İşte Benim Stilim merakla ve heyecanla beklenen projelerden biri olarak basına yansıdı.

İşte Benim Stilim 2017 jüri üyeleri programın yeni sezonda en çarpıcı konularından biri oldu. İşte Benim Stilim yeni sezonu ile TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı