Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet 1084.Bölüm Özeti Yayınlandı !

27 Aralık 2016 Beni Affet özeti olarak da bilinen günlük yapımın yeni bölüm tanıtımı seyircilere yeni tüyolar ve bilgiler sunmacak. Gerek karakterleri gerekse kurgusu ile ilk bölümden itibaren sevilen ve ekranlarda beğeni toplayan başarılı proje Salı günü 1084.bölümü ile yayınlanacak. Beni Affet 1084.bölüm özeti de bölümün hemen öncesinde seyircileri fikir ve bilgi sahibi yapacak. Pek çok dizi televizyon programından sıyrılan Beni Affet'in yeni bölümlerini kaçırmadan izleyen ve özetlerini de takip eden bir hayran kitlesi mevcut.
Beni-Affet-1084
Beni Affet

Beni Affet 1084.Bölüm Özeti

Beni Affet 1084.bölümde olacakları seyirciye betimleyecek olan özet yakın zamanda paylaşılacak. Dizi ekibi tarafından yeni bölümlerden derlenip hazırlanan özet sosyal medyada ve ekranlarda merak edilen konulardan biri. Beni Affet dizisinin fragmanları yayınlanmadığından dolayı özetler ile tanıtımı yapılmaya devam ediliyor. Beni Affet 1084.bölüm özeti de yeni haftada Salı günkü bölümü seyircilere tanıtacak özet olarak literatürdeki yerini alıyor.

Beni Affet Özet (1084.Bölüm)

Osman Kozan Feride'yi açık açık tehdit eder ve artık oğluna yaraşır bir eş olamayacağını kendisine de layık bir gelin olmadığını söyler. Feride ise duydukları karşısında şok olur. Tamam bir hata yapmıştır ancak bu hatanın cezası canından çok sevdiği Cüneyt’i kaybetmek olmamalıdır. Sedat ise artık bu işin bittiğini ve artık Feride’sine kavuştuğunu herkese söylemektedir; zira elinde Feride'yi bitirecek pornografik görüntüler vardır. Cüneyt ise aile içinde herkesin neden Feride’ye kötü davrandığını araştırmak ister. Feride ise Osman Kozan'ın hazırlattığı boşanma evraklarını imzalamadan önce Cüneyt'e tüm gerçekleri anlatmayı düşünür. Peki Cüneyt Feride ve Sedat ile ilgili gerçeği öğrenecek midir ? Hangi karakterler arasında geçen diyaloglar izleyenleri şaşkına çevirecektir... Çok fazla detay vermeden dizinin özetini sizlerle paylaştık. Heyecan dolu bölüm 27 Aralık'ta ekranlarda...

Dizinin yeni bölüm özeti bu şekilde Salı günkü bölümden ip uçları aktardı. Beni Affet 1084.bölüm ile ilgili veya bölüme dair edindiğiniz bilgileri yorum kısmından bizlere yazabilir bilgi paylaşımı yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı