Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

İlhan Mansız Survivor'da !

2017 Survivor fırtınasına ismini yazdıran bir diğer isimde İlhan Mansız oldu. Ekranlarda reyting rekorları kıran başarılı televizyon programı her sene yepyeni isimlerle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. 2017'de de birbirinden değerli isimlerin yer aldığı Survivor yarışmasına katılan bir diğer ünlü İlhan Mansız oldu. İlhan Mansız futbol hayatından sonra spora her zaman hayatında yer veren, sporu her zaman teşvik eden kimliği ile de gerek ekranlarda gerekse sosyal mecralarda sevenleri ile buluştu. İlhan Mansız'ın instagram hesabına baktığımızda spor salonundan bir çok içerik görebiliyoruz. Survivor'a katılacak olmasında da etkili olan başarı ve spor dolu yaşantısı İlhan Mansız'ın ada hayatında ve Survivor oyunlarında bakalım ne kadar etkili olacak...

survivor-ilhan-ahmet
İlhan Mansız ve Ahmet Dursun


İlhan Mansız Biyografisi

Survivor İlhan Mansız 10 Ağustos 1975 tarihinde doğmuştur.(Aslen Kırım Tatarlarından'dır.) Doğum yeri olarak bilinen Kempten, Almanya'nın Bavyera eyaletinde bulunan eski bir yerleşim merkezidir. İlhan Mansız'ın kariyer adımları çok genç yaşta başlamıştır. Ancak Türkiye'de popüleritesini arttıran ve tanınırlığını sağlayan Beşiktaş futbol takımının as kadrosunda yer almasıdır. Beşiktaş'ın santrafor mevkinde uzun yıllar görev yapan İlhan Mansız aynı zamanda milli bir futbolcudur. Futbol kariyerinden sonra televizyonda bir çok projede yer aldı ancak hayatını etkileyen projelerden biri de "Buzda Dans" oldu. Bir dönemin reyting rekorları kıran yarışmasında başarılı bir performans sergilemiş ve buz patenine olan yeteneğini de gün yüzüne çıkarmıştı. İlhan Mansız bu konuda milli olmuş ve Milli Buz Patencileri arasına girmiştir.

ilhan mansiz gorsel
İlhan Mansız

İlhan Mansız Futbolu Ne Zaman Bıraktı ?

İlhan Mansız 2009 Ekim ayının sonunda futbolu bıraktığını resmen açıklamıştır.
    İlhan Mansız Kariyeri (Önemli Kariyer Adımları)
  • Samsunspor (Futbolcu)
  • Beşiktaş (Futbolcu)
  • Tv Dizileri (2005 - 2008)
  • Buz Pateni
  • Survivor Yarışmacısı (2017)

İlhan Mansız ve Survivor

Survivor'da daha öncede pek çok futbolcu yarışmacı gördük. Futbolun getirdiği disiplin ve kondisyon ile yarışmalarda başarılı performanslar sergileyen Survivor futbolcu yarışmacıları arasına İlhan Mansız'da katıldı. İlhan Mansız'ın hayatının ve kariyerinin büyük bölümü Beşiktaş ile yan yana geçmiştir. Beşiktaş'ın bir dönem ki en iyi forvet oyuncularından biri olan İlhan Mansız'ın BJK'de giydiği forma numarası 26 idi. Boyu 1.84, yaşı 42 olan Survivor İlhan sporu hayatından hiç çıkarmadığı için yarışmanın formda isimlerinden biri olarak ön plana çıkıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı